Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U slučaju da ste čuli drugačije, donosimo vam informaciju Dop produkcije, organizatora ove glazbene nagrade: 'Carla Bruni ne može potvrditi dolazak.'


Carla Bruni je jedna od pet nominiranih pjevačica u inozemnom odjeljku Zlatne Koogle 2009 za njen lanjski studijski album u konkurenciji sa skorašnjom zagrebačkom gošćom Beyonce Knowles, Sharleen Spiteri (ex pjevačicom grupe Texas), legendarnom Grace Jones te novom izvođačicom Santogold.

Vezani članci Slika nije dostupna Carla Bruni i Nicolas Sarkozy će dobiti... Slika nije dostupna Woody Allen vidi Sarkozyja kao novog Bogarta!

Zlatna koogla je, tvrde organizatori, prije nekoliko dana poslala službeni poziv na adresu gđe Bruni te njene menadžerske i koncertne agencije, na što su dobili očitovanje njene menadžerice kako je Carla Bruni osobito počašćena nominacijom i kako bi se vrlo rado odazvala pozivu, no trenutno nam ne mogu potvrditi njen dolazak zbog već dogovorenih obveza.

'Zbog činjenice kako se ne radi samo o bivšem supermodelu i sjajnoj kantautorici, već i trenutačnoj supruzi francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, njezino potencijalno gostovanje povlači pitanje sigurnosti koje se rješava na nacionalnoj razini, te ovisi o nekoliko nimalo glazbenih stavaka zbog kojih njezino potencijalno gostovanje nije moguće realizirati incognito i ne ovisi sve o dobroj volji i željama kako organizatora nagrade, tako ni Carle Bruni i njenog managementa', stoji u priopćenju Dop produkcije. 

Zlatna koogla 2009 održava se u srijedu i četvrtak, 4. i 5. ožujka u Zagrebu.