Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ženske priče

Prva dama SAD-a opovrgnula da se Carli Bruni žalila na život u Bijeloj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulomak iz biografije Carle Bruni u kojem stoji kako joj se američka kolegica Michelle Obama povjerila da joj život u Bijeloj kući 'pakao' ubrzo je demantiran iz ureda predsjednika.

Francusko veleposlanstvo u Washingtonu i ured američkog predsjednika opovrgnuli su u četvrtak da je Michelle Obama rekla Carli Bruni da je život u Bijeloj kući 'pakao', kao što piše u knjizi o supruzi francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja objavljenoj u Francuskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U prekratkoj haljinici bez gaćica Lijepa guza Carle Bruni ponuđena onom koji najviše plati Slika nije dostupna 'Niti sekundu za takvu vrstu smiješnog smeća' Sarkozy nema vremena za tračeve o svom braku

'Gospođa Bruni-Sarkozy ograđuje se u potpunosti od sadržaja knjige 'Carla and the Ambitious', koja nije autorizirana te su autori jedini odgovorni za njezin sadržaj", kazao je glasnogovornik diplomatskog predstavništva Emmanuel Lenain.

>> Povučena uvredljiva slika Michelle Obame

'Riječi koje se pripisuju prvoj dami SAD-a nikada nisu izgovorene', naglasio je Lenain u priopćenju koji potpisuje ured Michelle Obama kao i glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs.

'Prva dama to nikad nije rekla', dodala je jedna od njezinih glasnogovornica Catherine McCormick.

U 'Carla and the Ambitious' objavljenoj u četvrtak u Francuskoj, autori Michael Darmon i Yves Derai pripisuju gospođama Bruni i Obama sljedeći dijalog tijekom privatne večere na kraju službenog posjeta predsjednika Sarkozyja Washingtonu 31. ožujka:

'A kako si ti?', pita Bruni vezano uz život u Bijeloj kući. 'Nemoj me ni pitati, to je pakao. Ne podnosim je!', odgovara Michelle Obama prema knjizi u kojoj Bruni govori o svojem životu uz Nicolasa Sarkozyja za kojeg se udala u veljači 2008. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene