Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je uzburkala duhove kada je stala na stranu bivše supruge Igora Štimca.


Ako za neku osobu s hrvatske estrade vrijedi ona stara, samo se za dobrim konjem prašina diže, onda je to definitivno Alka Vuica. Pjevačica se ovih dana ponovno vratila u studio i snimila duet s crnogorskom folk zvijezdom. No javnost je posljednjih dana vjerojatno još više zaintrigirala njezina javna potpora bivšoj suparnici Suzani Štimac.

Vezani članci Slika nije dostupna Red Carpet doznao kako će Alka Vuica proslaviti 50. rođendan Slika nije dostupna Nakon presude hrvatskim generalima Alka Vuica pala u depresiju

Mnogi su je prije osuđivali zbog veze s tada oženjenim Igorom Štimcem. A danas, nakon što je u medijima stala na stranu bivše Štimčeve supruge, uvjereni smo da su joj oprostili i najzagriženiji dežurni moralisti. Naime, Alku je potresla ispovijest Suzane Štimac u jednom tjedniku.

'Šta da vam kažem, stvarno me jako dirnuo njezin intervju. Baš me potresao. I kad su me nazvali da prokomentiram - sve što sam rekla, rekla sam iz srca. Ona je stvarno hrabra i prekrasna žena i žao mi je što sam je povrijedila. Sudbina nas je na taj način spojila da smo voljele istog muškarca koji nas je povrijedio', izjavila je Alka za IN magazin.

>> Alka Vuica: 'On je elektro kauboj s bananom na glavi'

Alka ovih dana ne miruje. Užurbano radi na promociji novog dueta s crnogorskom folk zvijezdom Bobanom Rajovićem. Više o tome pogledajte u prilogu IN magazina.