Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obzirom da je nedavno proglašena naj trash zvijezda Hrvatske, Red Carpet se upustio u novi izazov i pronašao još jednu potencijalnu zvijezdu za istu titulu.


Prošlog tjedna Senad Hasić, najpoznatiji kao bivši menadžer Ave Karabatić, oglašava na sva zvona da traži zvijezdu, a obzirom da Red Carpet zaista ima sluha za ostvarivanje želja, odlučio je organizirati audiciju.

Vezani članci Slika nije dostupna Ide 'pod nož' zbog Lady Gage Slika nije dostupna Alka Vuica: ‘Volim mlade, zgodne i bogate!’

Naravno, kako je i svojstveno našoj maloj zemlji koja je bogata potencijalnim kandidatima za titulu 'trash' zvijezde, redakcija je bila zasuta prijavama od kojih su se ipak samo njih petero našli u najužoj konkurenciji. Osnovni uvjet koji je trebalo zadovoljiti bio je da se posjedovanje onog 'trash' faktora, a za detektiranje istog, bili su zaduženi Alka Vuica, Senad Hasić i Edita Drušković.

>> Okrunjena je prva hrvatska trash de luxe kraljica

U video-prilogu Red Carpeta otkrijte koja je nova 'trash' zvijezda u Hrvatskoj!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju