Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Paul Walker koji se zajedno s Vin Dieselom proslavio ulogom u filmovima ‘Brzi i žestoki’ doputovao je u nedjelju u južni Čile kako bi dostavio pomoć žrtvama razornog potresa koji se dogodio 27. veljače.


Trideset šestogodišnji glumac, koji je također posjetio i Haiti nakon siječanjskog potresa, posjetio je gradove Iloca, Pelluhue, Curanipe i Constution, odnosno mjesta najbliža epicentru potresa.

Vezani članci Michael Cohen, Donald Trump i Paul Manafort (Foto: AFP) Teški udarci za Trumpa: Bliski prijatelj optužio ga za isplaćivanje novca ženama u zamjenu za šutnju Paul Manafort (Foto: AFP) Bivši voditelj Trumpove kampanje osuđen zbog financijskih malverzacija

Glumac je doputovao s 11 liječnika iz SAD-a. Zanimljivo je kako je Walker anonimno radio i pomagao unesrećenima sve do trenutka dok ga neki od obožavatelja nisu prepoznali. Ubrzo su ga pronašli čileanski mediji koji su ga snimili u ponedjeljak u Constitucionu kako potpisuje autograme.

>> Paul Walker otvorio dušu Fani Stipković

Walker je izjavio kako je zaprepašten stupnjem uništenja kojeg su potres i cunami ostavili iza sebe. ‘Kao surfer znam koliko ocean može biti snažan i okrutan. Živio sam u Californiji i znam koliko je kod svih pritajen i konstantan strah od potresa i cunamija. Osobno vjerujem da ne postoji snažnija i razornija sila od oceana’ izjavio je glumac čileanskim medijima.