Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Showbizz je jučer uvrijedio jednog domaćeg celebrityja, nazvavši ga 'nepoznatim mladićem'. Ovo je naša isprika...


U tekstualnoj obradi priloga IN magazina, kojega smo na ovom portalu objavili jučer, 8. lipnja, potkrala nam se, čini se, greška. U potpisu pod sliku, na kojoj Hanine grudi drži crnokosi muškarac, nenamjerno smo modela Marija Leovca proglasili 'nepoznatom osobom'. Članak pod naslovom Potencijalni sponzori lovili Hanu na sve načine... ponukao je modela Leovca da nam pošalje e-mail u kojem nam je objasnio našu zabludu. Tekst Marija Leovca prenosimo u cijelosti.

Vezani članci Roditelji ne puštaju djecu u školsku kantinu jer je kuhar zaražen HIV-om (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Unatoč potvrdi da nema opasnosti: Roditelji ne puštaju djecu u školsku kantinu jer je kuhar zaražen HIV-om Još jedna besana noć pred vatrogascima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Još jedna besana noć pred vatrogascima: Stanje s požarima najgore u Kuli Norinskoj i Konavlima

Poštovani,
Nezadovoljan objavom naslova na Vašoj stranici, molim da ubuduće novinari koji rade priloge sličnog sadržaja budu educirani o tome o kome pišu, ili barem da kontaktiraju određenu osobu o kojoj navode naslov, da provjere i napišu zadovoljavajuće informacije, a ne poluistinite, čudnog naslova!

Ja nadasve nisam nepoznat muškarac u zagrljaju Hane Hadžiavdagić koji nju hvata za grudi, nego sam jedan od Hrvatskih Top Modela koji taj posao obavlja već zadnjih 8 godina. Moje ime je Mario Leovac, a inače sam suradnik, odnosno kolega Hane Hadžiavdagić iz show rubrike 'Savjeti za sponzoruše' iz emisije Red Carpet na Novoj TV u kojima sam glumio sponzora.

Nije mi jasno da Vaši novinari nisu educirani o ljudima o kojima pišu takve podnaslove, jer da redovno prate estradna zbivanja i najgledaniju show biz emisiju Red Carpet, to bi zasigurno zamijetili!

Slobodno moje ime upišite u Google-ovu trazilicu pa će dobiti apsolutno sve podatke o tome tko sam, i što radim te moje intervjue koji su objavljeni i za druge hrvatske web portale, a ovu umetnutu sliku iz video reportaže IN magazina smatram diskriminirajućom za mene, jer je izvučena iz konteksta o onome što je objavio IN magazin Nove Tv.

U najmanju ruku, očekujem ispriku radi omalovažavanja svog osobnog lika i djela s ovakvim naslovom, koji ne ide u prilog niti meni, niti prozvanoj Hani Hadžiavdagić, jer po Vama to ne ispada šala kako smo htjeli i ja i Hana prezentirat javnosti, nego u ovom segmentu objave slike i takvog podnaslova, djeluje kao stvarni čin!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju