Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da je život iz bajke moguć, stvaran i svakome dostupan dokazala je Dina Jelaska, Splićanka koja je u Emiratima ostvarila svoje snove.


Nakon što su se prije četiri godine zaljubili Dina je zbog Egipčanina odlučila preseliti u Dubai. Uskoro je počela raditi za šeikovu obitelj kao PR menadžerica te je postala jedna od najpoznatijih manekenki u Emiratima. Na život u arapskoj zemlji brzo se priviknula, jer su tamo žene, iako zamotane, 'nerijetko i otkvačenije nego u Hrvatskoj'.

Suprug koji nikada nije rekao 'ne'

Vezani članci Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Prekrasna Izraelka u nestašnom videu sa svojim je obožavateljima podijelila jednu lijepu vijest Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

'Meni moj suprug nikad nije rekao ne! Nikada! Ja sam rekla, naporan je i težak, ali smo oboje u stilu - jedan naprijed, dva nazad koraka. Ali, rekla samu da sam skromna, jer mi nikad nije rekao ne i zato ga volim i poštujem', rekla je Dina Jelaska, žena kojoj se u životu dogodilo ono o čemu maštaju mnoge djevojčice - pronašla je svojeg princa na bijelom konju koji ju je odveo u svoju palaču, obasuo zlatom, stvorio obitelj i poklonio sreću do kraja života. Nadajmo se.