Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Videospot Pamele Anderson za prava životinja proglađen previše 'žestok' za televizijsko emitiranje.


Pamela Anderson opet je akterica jednog porno klipića, no ovoga puta cijela je stvar bila režirana za promotivnu kampanju organizacije za borbu za prava životinja PETA. No, čini se da se golotinjom pretjeralo, te je CNN prvi koji je odbio emitirati spot, a zabrana se proširila i na većinu ostalih nacionalnih američkih TV programa.

Vezani članci Slika nije dostupna Kraća frizura i uska haljina u drugom planu: Što je s njezinim licem? Slika nije dostupna Atraktivna 45-godišnjakinja i dalje ima tijelo iz snova!

Legendarna Pamela u spotu tumači aerodromsku policajku koja do gola skida svakog tko nosi kožu ili krzno. 'Kažu da je spot previše eksplicitan jer se vidi nečije bedro. Ne moje, jer da se radi o meni, onda bi cenzori bili malo blaži', šalila se Pamela.

Televizije su zabranile 'razgoličenu' reklamu jer, kako se ističe u većini priopćenja, scene nisu prikladne za djecu. No, PETA ima zamjenski plan. Naime, reklamu namjeravaju danas početi emitirati na njujorškom aerodromu, budući da kreće New York Fashion Week, a nadaju se i da će kompanija Virgin Airlines, u vlasništvu kontroverznog milijardera Richarda Bransona, u svojim avionima također emitirati spot s Pamelom.