Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska glumica Nataša Janjić odigrala je glavnu ulogu u sprskom filmu za čije se potrebe morala skinuti do gola.


Ovog ponedjeljka u zagrebačkom kinu Europa premijerno će se prikazati film Srđana Dragojevića 'Sveti Georgije ubiva Ažidahu' u kojem glavnu žensku ulogu tumači sjajna Nataša Janjić. Za potrebe nekih scena morala se skinuti potpuno gola, što niti jednoj glumici, pa tako niti Nataši, nije bilo najugodnije snimati, međutim, posao je odradila brzo i profesionalno.

'Bila sam mokra i gola i smrzavala sam se'

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon četiri godine veze, pred oltar će na Silvestrovo! Slika nije dostupna Povjerila se prijateljicama: 'Joško me zaprosio!'

'Nikad nije jednostavno snimati gole scene, nekako o tome ne razmišljaš kad je pred tobom tako lijep scenarij i vrhunska glumačka ekipa. Bila sam počašćena što sam na području cijele bivše Jugoslavije baš ja prošla na audiciji pa sam jednostavno odradila te scene kao svaki glumački zadatak do sada. Za vrijeme ljubavne scene uz rijeku padala je kiša i bilo je užasno hladno, bila sam mokra i gola i smrzavala sam se, ali stisneš zube i misliš na ulogu i na partnera koji je u jednakoj situaciji kao i ti', ispričala je glumica za Jutarnji list.

Nataša u filmu glumi Katarinu, 23-godišnju prvu srpsku feministicu čiji je lik građen po uzoru na njezinu suvremenicu Lu Salome. Katarina je žena koja zbog ljubavi odlazi iz grada na selo i udaje se za čovjeka kojeg ne voli kako bi bila bliže onome kojeg voli. Vatreno crvene kose Katarina stalno puši cigarete, slika i sadi cvijeće u vrijeme kada se u Srbiji sije samo ono što se jede. Seljaci je smatraju vješticom, a ona čeka dijete za koje je uvjerena da je Gavrilovo.

Mnoge se skidale, pa i gole klečale

Scenarij za film potpisuje Dušan Kovačević ('Balkanski špijun', 'Maratonci trče počasni krug'), a fotografiju Dušan Joksimović. Nataša se skidanjem do gola u filmu pridružila kolegicama Zrinki Cvitešić, Miri Furlan, Nadi Abrus, Nives Ivanković, Olgi Pakalović, Zoji Odak kao i zvijezdi serije Nove TV 'Najbolje godine', srpskoj glumici Katarini Radivojević koja u filmu 'Morfij' gola kleknula pred ginekologa i pružila mu oralno zadovoljstvo.

>> Zagrebačka premijera 'Kenjca' bez glavne glumice!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju