Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mel je Oksani poslao e-mail putem iPhonea, i to 01. travnja 2010 u kojem, osim isprika i kajanja, ne štedi ni na lošim i pogrdnim izrazima na svoj račun.


Iako još nema novijih i konkretnijih informacija sa suđenja ovog zaraćenog slavnog para, sapunica Gibson-Grigorieva svejedno je u centru pozornosti, a materijal osiguravaju neki čudni pisani tragovi iz prošlosti koji su tek sada pronašli svoj put do medija i očiju javnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Oksana na Gibsonove mailove: Ništa mi nisi napravio! Slika nije dostupna Počinje PR rat Oksane Grigorieve

' Zaista gubim kontrolu. Očajnički tražim neko rješenje. Žao mi je što to mora utjecati na tebe. Ništa više ne znam podnijeti ni pretrpjeti… Nemam gdje', riječi su koje Mel iznosi u e-mailu nakon glavnog incidenta, navodi TMZ.

Ono što najviše iznenađuje u cijelom ovom napisanom pismu nije očajničko opravdavanje, koliko izjava u kojoj iskreno izjavljuje da je ništa drugo nego 'jeb***propali slučaj'!
Glumac također naglašava da je voli, da se kaje i da je bio uznemiren činjenicom da ga je napustila.

>> Počinje PR rat Oksane Grigorieve

Čini se da je Mel Gibson gadno pogriješio, ali i izrazio žaljenje prije nego što su na vidjelo izišle mnoge druge snimke koje su išle Oksani Grigorijevoj na korist. Koliko god u ovom događaju konstantno izlaze neke nove tvrdnje, iskaču razni e-mailovi i svjedoci, izgledno je da je Oksana počela polako gubiti autoritet u cijeloj priči, a javnost je još uvijek podijeljena, ali većinom i neodlučna uz koji tabor stati.

Nije čak ni bitno koliko će nova saznanja utjecati na neko već oformljeno mišljenje, bitno je, ipak, što će na sve reći glavni sudac.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju