Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka najmlađe kćrerke Mela Gibsona okopula je snažan odvjetnički tim, a prva etapa borbe bit će učvršćivanje njezinog ugleda koji je poljuljan u javnosti.


Oksana Grigorieva u utorak se susreće sa svojim odvjetničkim dream teamom, a po pisanju portala TMZ prva točka dnevnog reda bit će peglanje njezinog imidža u javnosti. Bivša ljubavna partnerica i majka najmlađe kćerkeredatelja i glumca  Mela Gibsona je uvjerena kako na polju ugleda gubi bitku među pripadnicima medija, a time automatski i u javnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Oksana: Mel Gibson nije tražio DNK test kćerke Slika nije dostupna Rastali se Mel Gibson i Oksana Grigorieva

>> Na pragu obrat u slučaju Gibson - Grigorieva

>> Oksana angažirala bivšu federalnu tužiteljicu

Oksanin tim paralelno radi na poglavljima: briga za dijete, podrška u medijima, građanska parnica protiv Gibsona, iznuda i obiteljsko nasilje, no Ruskinji je ipak najvažnije od navedenog to kako će se cijela situacija projicirati kroz medije.

Po posljednjim saznanjima Oksana je zadržala u angažmanu Robina Saxa, bivšeg pravobranitelja okruga Los Angeles i specijalistu za seksualno nasilje protiv djece. Po procjenama američkih medija Oksana Grigorieva je okupila jači tim odvjetnika nego što ga je svojevremeno imao O.J. Simpson.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju