Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica se požalila na bolove, odvezena je u bolnicu gdje su joj liječnici u mozgu pronašli dva krvna ugruška.


Nakon nedavne operacije ugradnje umjetnog kuka i povratka kući u Bel Air u nadi da će sve biti u redu, 93-godišnja holivudska diva Zsa Zsa Gabor se nekoliko dana kasnije ponovno požalila na bolove te sinoć ponovno prebačena u bolnicu.

Liječnici su u njezinom mozgu pronašli dva krvna ugruška, zbog čega će glumica ponovno biti podvrgnuta operaciji, iako liječnici nisu previše optimistični. Njezin suprug, princ Frederic von Anhalt, rekao je da je Zsa Zsa pri svijesti no da nije u mogućnosti normalno govoriti.

>>Zakompliciralo se stanje: Zsa Zsa Gabor opet u bolnici!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Muž Zsa Zse Gabor palicom na provalnike Slika nije dostupna Suprug Zse Zse Gabor prodaje kuću

Zbog svojeg sve lošijeg zdravstvenog stanja, ikona ljepote i glamura starog Hollywooda, zatražila je posljednju pomast koju joj je svećenik dao u bolnici u Los Angelesu. Prije nego su je prošle srijede pustili kući iz bolnice, nakon operacije kuka, glumica je sa suprugom proslavila 24. godišnjicu braka, njemu prvog, a njoj osmog.

Podsjetimo, par se vjenčao 1986. godine, nakon čega je princ 'mrtav hladan' javnosti priznao da se nisu oženili iz ljubavi, već prijateljstva iz kojeg se s vremenom rodila ljubav. Zsa Zsi je to najduži brak.