Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizaran sudski proces završio u korist tužene Jessice Seinfeld.


Iskoristiti svaku moguću priliku za tužiti nekoga - već je godinama moto dobrog dijela Amerikanaca, no neki slučajevi zaista su izvan svake pameti. Najbolje je to na vlastitoj koži osjetila Jessica Seinfeld, supruga slavnog Jerryja.

Vezani članci Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) Odbjeglog bika nisu našli ni - dronom, vlasnik poručuje: "Jerry, vrati se, nikad više nećeš u klaonicu" Charles Levin (Foto: Screenshot) Misteriozna smrt glumca iz ''Seinfelda'': Nestanak prijavio sin, tijelo mu našli uz neprohodnu cestu?

Jessica je, naime, autorica kuharice 'Deceptively Delicious', a tužila ju je Missy Chase Lapine, koja tvrdi da je stavljanje sjeckanog povrća u dječju hranu njezina ideja (?!). Lapine je nešto ranije također napisala kuharicu 'The Sneaky Chef' te je umislila da je baš ona izmislila da bi bilo dobro u dječji tanjur staviti i povrće.

Sud u New Yorku jučer je odbacio sve optužbe s obrazloženjem da nitko ne može posjedovati autorsko pravo na miješanje dječjih kašica s povrćem. U izjavi novinarima, odvjetnik Jessice Seinfeld ustvrdio je da su ove optužbe bile uvreda za američki pravosudni sistem.

>> Glumačka postava 'Seinfelda' ponovno na okupu

No tu nije kraj. Nakon što je izgubila slučaj, Missy Chase Lapine odlučila je podići novu tužbu. Ovoga puta na redu je sam Jerry Seinfeld, koji je zgriješio tako što je u emisiji 'Late Show With David Letterman' nabacio nekoliko duhovitih opaski o cijelom slučaju.