Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sin bivšeg ABC-ijevog uglednog novinara i voditelja Teda Koppela koji je pronađen u apartmanu njemu nepoznate osobe umro je od smrtonosne kombinacije droga i alkohola potvrdio je njujorški mrtvozornik.


Andrew Koppel umro je uslijed akutne intoksikacije. Kombinirao je heroin, kokain, alkohol, diazepam (sredstvo sličnog sastava i djelovanja kao Apaurin), Valium i Levamisol. Time je dokazano kako je Koppel koristio različite sredstva kako bi ‘rezao’ raspoloženja i djelovanje različitih narkotika, potvrdila je Ellen Borakove, glasnogovornica njujorškog medicinskog centra za obdukciju.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Kontroliraju li paraziti i ljude? Slika nije dostupna VIDEO Seks scene koje morate pogledati OPET!

Četrdesetogodišnji Koppel je 30. svibnja pio s izvjesnim Russellom Wimberlyjem, čovjekom kojeg je tog dana upoznao u jednom baru na Manhattanu. Sumnja se da je Koppel možda i odnesen do apartmana Belinde Caban koja je izjavila kako nije poznavala Koppela koji je idućeg dana bio mrtav.

Caban je početkom mjeseca izjavila Associated Pressu da je s Wimberlyjem provela nekoliko sati u razgovoru te večeri, dok je Koppel spavao. Sjeća se da je Wimberly išao provjeravati kako je Koppel, te pri izlasku iz sobe komentirao kako hrče. Nakon šest sati je rekla Wimberlyju kako je vrijeme da pođe kući i da vodi Koppela sa sobom, no tada su ustanovili da ne diše, te su pozvali 911. Hitna medicinska pomoć je tada utvrdila kako je Koppel mrtav već četiri sata.

Andrew Koppel iza sebe je ostavio nevjenčanu suprugu, dvogodišnje dijete i uspješnu odvjetničku karijeru. Njegov otac Ted Koppel dugogodišnji voditelj ABC-ovog showa ‘Nightline’ još uvijek nije dao nikakvu izjavu medijima.