Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najvećih zvijezda Farme i Hrvatske, Simona Gotovac, gostvala je na Farma video chatu i odgovarala na pitanja koja ste postavljali - vi!


Simona je odmah na početku otkrila da je razlog njezinog izlaska bio rođendan kćerkice Gabrijele te da je imala rođendan imala možda u 6. mjesecu da bi se puno žustrije borila za ostanak na Farmi. Majčinska strana joj je također iskočila na Farmi kada je pokušala savjetovati pijanog Vajtu, koji je tražio skriveno vino po imanju, da ide spavati jer kao čovjek u godinama bi mogao negdje pasti u rupu i strgati nogu.

Vezani članci Slika nije dostupna Simona sa 16 godina zarađivala kao prostitutka! Slika nije dostupna FOTO: Simona i Ante Gotovac su napokon uistinu gotovi!

Od kada sam napravila 'Lovu' svaki dan primam abnormalno puno mailova, majke mi s djecom prilaze na ulici.

Simonica je po tisućiti put potvrdila da obožava svog Antišu i da je nakon njegovog izlaska shvatila da su joj kćer Gabi i muž najvažniji na svijetu, a želja za izlaskom je bila tolika da je Sonji rekla da ako ju stavi za dualstkinju da će ju nakon ispadanja staviti za gazdaricu. Simonica je ustvrdila da se na Farmi svi ulizuju jedni drugima, a najgori posao za nju nije postojao jer je radila sve bez razlike.

'Od kada sam napravila 'Lovu' svaki dan primam abnormalno puno mailova, majke mi s djecom prilaze na ulici.', rekla je Simonica, ali je odmah je nadodala da usprkos tome ima noge na zemlji te da je i sada trudi biti istom osobom kakva je bila prije nego je postala celebrity.

Kako je Simonica ustvrdila, ona i Ante ne plivaju u novcima, nego se kao i ostatak 'običnih' ljudi svaki dan bore. Na Farmi ju je najviše oduševio Jurica Pađen koji je u njezinim očima ispao ništa manje nego anđeo s gitarom. Simonica na Farmi favorizira 'starkelje' te bi u finalu voljela vidjeti Vajtu, Juru i Marinu.

Renato joj je kao gazda bio jako simpatičan i smiješan te ju je vrlo zabavljalo koliko je ozbiljno shvatio zadatak. I Dino joj je bio dobar gazda, a za Vajtu je ustvrdila: 'Joj moj Vajtica je bio tako sladak, on je mene od posla htio pošteđivati!'

Na Fami je Simona dobila 6 kila te je sada 'lagana' točno 64 kile, a najveći krivac za tu promjenu je Marinina kuhinja koje je bila bazirana pretežno na svinjskoj masti. No to nije bilo sve naravno, jer kako je Simona rekla: 'Meni nešto zvoni u kući, pa ja gledam što mi to zvoni, a ono mobitel mi zvoni!' Pogledajte priloge Farma video chata sa Simonom Gotovac…

Posjetite Farmu!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju