Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da djetinjstvo i školski dani u Brežicama Simone Šajn kriju svoju mračnu stranu zbog koje je navodno i završila u Zagrebu.


Extra je došla u posjed potresnog svjedočanstva Simone Šajn, tadašnje Ištvanović, gdje se otkrila šokantna prošlost u kojoj je sa samo 16 godina bila u paklu prostitucije i prodavala se za novac.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac: Imenovat ću sve manekenke - prostitutke! Slika nije dostupna Simonina mama: 'Svaki put se uplašim svog nosa!'

Naime, Extra je, točnije, u posjedu dokumenata koji su vezani uz optužbu B.B.-a , inače ugostitelja, a kojeg se teretilo za nagovaranje na prostituciju. Upravo preko tih dokumenata, došlo se do iskaza, u kojima Simona otvoreno progovara o svom starom 'poslu', a njena iskrenost niti ne čudi, obzirom da je bilo riječ o djevojci koja još nije navršila ni punih 18 godina. 'B.B. je znao koliko godina imam jer sam mu rekla. Rekao mi je da to nikom ne govorim, nego da kažem da imam 20 i studiram', piše u tadašnjem Simoninom iskazu.

Prema navedenim dokumentima, Simona je upravo preko B.B.-a zakoračila u svijet prostitucije, ali je u njega ušla svojom voljom. Tako je već u najranijoj mladosti imala poprilično podijeljen život u kojem je jednim dijelom bila školarka i tinejdžerica, a drugim dijelom djevojka nezrelih postupaka koja je u najstariji zanat ušla zbog dobre zarade.

Navodi kako je seksualne usluge naplaćivala minimalno 200 tadašnjih maraka, a otkriva i druge mračne situacije, koje se vežu uz takav posao, od nemoralnih ponuda,do ružnih iskustava.  Da stvar bude zanimljivija, piše i kako im je B.B. obećavao susret s nogometašima hrvatske reprezentacije u Čatežu, no Simona susret nije doživjela zbog školskih obveza.
Razlog zašto danas živi u Zagrebu i zbog kojeg je odustala od najstarijeg zanata je njena majka Tamara Trpkov koja ju je poslala što dalje od Brežica kada je saznala za njene 'vanškolske' aktivnosti. Da je i u Zagrebu imala teških osobnih kriza i trenutaka, zna se po medijski eksponiranom braku koji je imala sa Antom Gotovcem.

>> FOTO: Simona Šajn useljava kod glasovitog slikara

Simona je u svakom slučaju prihvatila novi život u Zagrebu, ali u B.B.-u ne vidi krivca za svoje tadašanje (maloljetne) postupke. U iskazima je opisala da ga doživljava kao dobrog stričeka koji joj je pomogao, nikako kao svodnika .

B.B. kao svodnik na koncu nije ni optužen jer nije dokazano da je uzimao novac za posredovanje, ali izgledno je da će njegov slučaj i kao takav staviti novo obilježje na Simoninu sadašnjost. Ukoliko su dokumenti vjerodostojni.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju