Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ekskluzivnom intervjuu za IN magazin Simona Gotovac potvrdila je da je napustila supruga Antu.


Iako je prije desetak dana tvrdila kako se Ante i ona vole više no ikad, i da o eventualnom razvodu nema govora, ljepšoj polovici najpoznatijeg bračnog para u Hrvata, čini se, ipak je puknuo film.

Vezani članci Razvod braka, ilustracija - 1 Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama" Slika nije dostupna Simona i Ante ekskluzivno: Nije istina da se razvodimo!

'Istina je. Ne živim više kod Ante. Prije deset dana sam se preselila k mami u Brežice. Ja i Gabica smo sad tamo, uživamo. Razlog za moj odlazak u Sloveniju , da živim kod mame je prvenstveno mir i sreća. Tako mislim da je najbolje i za Gabrijelu i mene, prvenstveno za Gabrijelu.', izjavila je Simona ekskluzivno za IN magazin.

Dok Simona svoje misli pokušava sabrati u tišini majčina doma, mediji su brže bolje sami pokušali naći odgovor na pitanje zašto je napustila supruga. Jedni tvrde da je na pomolu razvod, drugi su pak uvjereni kako je njezin odlazak tek jedna u nizu predstava za javnost . Ovoga puta, tvrdi Simona, konce drži u svojim rukama. Što drugi misle o najnovijim događanjima u domu Gotovčevih, kaže, nije ju briga:

'Ja se nemam kome šta dokazivati. Da li ću ja njega za stvarno ostaviti ili neću. Meni nema tko pravo reći vrati mu se ili ne vrati mu se . Ovaj put isključivo ja razmišljam svojim razumom.', odlučno je izjavila Simona.

Hoće li u razvoju ove situacije razum nadvladati osjećaje, doznat ćemo uskoro. Jedno je pak sigurno - sapunica Gotovčevih dobit će nastavak koji javnost s nestrpljenjem očekuje.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju