Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas u 21 sat, odmah nakon serije 'Najbolje godine' na Novoj TV započinje reality show 'Gotovčevi'!


U prvoj epizodi reality showa 'Gotovčevi' Ante je sa Simonom je posjetio selo Vinovo, a nakon što su se okrijepili sa slasnom janjetinom, bračni par je posjetio grob Antinog djeda. Ante je u molitvi djedu predstavio svoju ljubljenu suprugu.

Vezani članci Slika nije dostupna Publika zazivala Antu, Simona najavila 'službenu slobodu' Slika nije dostupna Nećak Ivića Pašalića: Istina je, bio sam Simonin ljubavnik!

>> Najkontroverzniji par Hrvatske skida sve maske

U Sinju su Simona i Ante su stavili prste na malene krunice te je Simona rekla suprugu: 'Ljubavi ponovno te vjenčajem, budi mi dobar i vjeran.'

Ovoga puta Nova TV svojim gledateljima predstavlja ono što se o Gotovčevima još ne zna - odakle potječe Ante, kakva je Simona bila prije braka te kako se povezao popularni par Hrvatske. U otkrivanju druge strane Gotovčevih ove jeseni neće biti recesije već iznenađenja koja će sve zaintrigirati. Gdje su im korijeni, kakvo im je bilo djetinjstvo i kako su se upoznali te ostale pikanterije s izleta, ljetovanja, gaža i svakodnevice koje javnosti nisu poznate.

Posjetite Gotovčeve!