Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova serija 'Zakon ljubavi' koja će se od danas emitirati na programu Nove TV, predstavljena je na svečanom partyju u klubu Ritz, a o pisanju scenarija za ovu novu hit seriju progovorile su Nataša Antulov i Jelena Veljača.


Producent serije 'Zakon ljubavi', Roman Majetić kojem je ovo već osma serija, na partyju je rekao kako sapunice namjerava snimati dok god raste gledanost.

'Ljudi su gladni domaćeg programa i trudimo se da ga napravimo što kvalitetenije', rekao je Majetić.

Promocijom se pozabavio tim Red Carpeta koji je u maniri svoje emisije u prilogu od jedanaest minuta na tračerski način prorešetao članove obitelji iz sapunice i produkciju Ava.

U Ritzu se pojavila cijela glumačka postava serije, odnosno Zijad Gračić, Ankica Dobrić, Ivica Pucar, Marija Omaljev, Dolores Lambaša, Filip Jurčić, Mario Mlinarić, Lucija Šesto, Helena Minić, Danijela Stanić, Slavko Juraga, Jasna Odorčić, Vanessa Radman i Petar Ćiritović, producent Roman Majetić i scenaristice Jelena Veljača i Nataša Antulov, kao i direktor programa Nove TV Siniša Svilan. 

Domaću telenovelu 'Zakon ljubavi' od 185 nastavaka možete pratiti od danas u 18:15 na Novoj TV.

Scenarij potpisuju Jelena Veljača i Nataša Antulov, glazbu Tonči Huljić, a snimanje je počelo još krajem lipnja.

'Zakon ljubavi' bavi se glamuroznim životima zlatne mladeži te njihovim sukobima, ljubavima, spletkama. Paralelni život dviju zagrebačkih obitelji, raskošne vile s bazenima, glamurozan život, ali i sve pripetije koje se vežu uz to kratka su fabula 'Zakona ljubavi'.

Što su o seriji rekle scenaristice Nataša Antulov i Jelena Veljača provjerite u priloženom videu

Ovu seriju, osim na programu Nove TV, možete redovito pratiti i u videoteci portala Dnevnik.hr.