Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi val razvrata i bluda na srpskoj Farmi mediji tumače činjenicom što je iz showa izbačen političar Milan Paroški, u čijem se prisustvu ostali do sada nisu mogli dovoljno opustiti.


Čim su ugledali leđa političaru Milanu Paroškom, prenose srpski mediji, stanovnici srpskog reality showa su se prepustili alkoholu i razvratu.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO - Foot fetiš: Ekrem Vendi ljubio prljava stopala Slika nije dostupna Srpskog političara, stanara Farme bivša supruga optužuje za silovanje

Burna pijana noć rezultirala je strastvenim dodirima kojima su se podali gotovo svi stanari Farme. Kamere su tako zabilježile kasno noćne uzdahe užitka između Tine Ivanović i Jelene Stožinić u krevetu, kojima je prethodio razvratan ples Jelene, Limena i Čede Čvorka. Zlata Petrović je popila čašicu previše pa nije mogla stajati na nogama, stoga je radila špagu, puzala po podu dodirujući noge ostalim farmerima, a kad joj je Natalija zavukla ruku ispod majice, samo se nasmijala. Vesna Vuković Vendi pak je omamila svojim bujnim grudima Marjana Rističevića, a Baki i Katarina Živković su se na trijemu dugo ljubili.

>> Crnogorska pjevačka zvijezda želi Severinu 'jer ima dobru nogu'

>> Milan Paroški zbog nacionalističkih ispada izbačen iz Farme

>> Generalna proba seksa na srpskoj Farmi

>> Dok se dečki sočno ljube Ekrem pjeva nacionalističke pjesme