Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I baš kad pomislimo da je u životu Ante Gotovca sve sjelo na svoje mjesto, pukla je ljubav sa starletom Majom Morales!


Shrvanog Antu Gotovca jutros smo jedva izvukli iz kreveta kako bi nam potvrdio nevjerojatan obrat u vezi s kontroverznom starelom Majom Morales. Iako se nama činilo kako je zaljubljeni Ante u ovoj je vezi ispao klasična naivčina, on tvrdi kako je s Majom bio isključivo radi seksa. O emocijama ne želi razgovarati i rane odabire lizati sam - daleko od očiju javnosti. A, za medije nabacuje frajersko lice.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac: 'Maja Morales i ja smo se malo ah-ah-ah' Slika nije dostupna Maja Morales i Ante Gotovac postali nerazdvojni

>> VIDEO Ekskluzivno: Maja Morales otkrila svoje tajne!

>> Ante Gotovac: Maja je brutalna u krevetu!

Maja i Ante vezu su prekinuli bez visokih tonova, a iako smo mi posumnjali da je razlog prekida prevara - Ante to oštro negira. Dapače, kaže, s Majom je ostao u prijateljskom odnosu. Osim po tome što oboje žele biti dio domaćeg showbizza, Maja i Ante slažu se i po pitanju potomstva. Naime, oboje ni za živu glavu ne žele djecu!

Kontroverzna starleta koja je najavila kako će za godinu dana biti najpoznatija žena na Balkanu, očigledno misli kako će do cilja lakše stići kao slobodna žena.

Maja mu je kaže draga i ima dobru dušu, ali nakon iskustva sa Simonom više nijednoj ne vjeruje. Razloge prekida treba tražiti, priča nam Ante, djelomično u starletinom teškom djetinjstvu, ali i u tome što on nakon razvoda puše i na hladno. Uopće ne sumnjamo da kao i uvijek, kada je Gotovac u pitanju, nastavak slijedi. Više u prilogu IN magazina!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju