Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz svijeta magije teško je pobjeći, posebno ako ste rođeni s neobičnim moćima. Nakon navodne smrti sestre Halliwell vraćaju se u posljednjoj sezoni 'Čarobnica' jače nego ikad.


Sestre Halliwell počele su živjeti pod drugim identitetom i daleko od svojih nadnaravnih moći. Čarobnice su pale u zaborav. Sestre su odabrale život daleko od magičnog svijeta i demona, te započinju brinuti samo o svakodnevnim životnim problemima. No, ipak svaka od njih nailazi na nove životne izazove.

Vezani članci Knin, ilustracija Oboren temperaturni rekord za veljaču: U ovom je hrvatskom gradu danas izmjereno više od 25 stupnjeva! Slika nije dostupna Zanosna Gina Gershon šarmira 'Frikove'

Phoebe (Alyssa Milano) tako započinju opsjedati vizije njenog budućeg supruga te se silno želi zaljubiti i pronaći idealnog muškarca i suputnika. Njena sestra Paige (Rose McGowan) će se zaljubiti u naočitog Henryja (Ivan Sergei), no suočit će se s mnogim problemima kada shvati da između nje i Henryja ipak stoji njena prošlost i život čarobnice. Piper (Holly Marie Combs) će se pak pokušati nositi s težom financijskom situacijom, bračnim savjetnikom i odgojem djeteta.

Okupirane svojim životima i svakodnevnim problemima čarobnice ni se slute da im prijeti veliko zlo koje ih želi zauvijek uništiti. U njihov život ulazi i Billie Jenkins (Kaley Cuoco), mlada atraktivna djevojka, inače Paigeina prijateljica koja se pomoću magije želi osvetiti demonima zbog kojih je djetinjstvo provela bez svoje sestre. Životi čarobnica će se dodatno zakomplicirati kada lijepa Billy pronađe svoju sestru Christy (Marnette Patterson).

U nastavcima koji slijede gledatelji imaju priliku vidjeti čak tri vjenčanja sestara Halliwell. Paige će naći svoju srodnu dušu u Henryju Mitchellu (Ivan Sergei) zgodnom časniku, a Phoebe će čak dva puta ući u bračnu luku i to s Dexom Lawsonom (Jason Lewis) i Coopom (Victor Webster).

Sekesepilne 'Čarobnice'

Alyssa Milano

Alyssa Milano je rođena19.prosinca 1972. u New Yorku. Ova lijepa glumica doslovno je odrasla na televiziji. Već je s deset godina odabrana za ulogu Samanthe Micelli u humorističnoj seriji 'Who's the Boss?' i glumila uz Tonyja Danzu punih osam godina. Od 1992. radi na malom i velikom ekranu. Glumila je dvije sezone u popularnoj seriji 'Melrose Place', zatim u filmovima 'Gold Rush' i 'The Wonderful World of Disney'. Glavnu ulogu imala je u komediji 'Hugo Pool' redatelja Roberta Downeyja Sr. Alyssa je glumila i u serijama 'Zovem se Earl', a glumila je uz bok Arnoldu Schwarzeneggeru u filmu 'Komandos'. Njena fotografija je poslužila kao predložak za izradu lika Ariele u crtanom filmu 'Mala sirena'.

Phoebe ima moć predviđanja. Iako ima vizije prošlosti i budućnosti, no nije zadovoljna svojim moćima i zavidi sestrama na njihovima. S vremenom je razvila i moć levitacije. U posljednjoj sezoni nastavlja se Phoebina potreba za muškarcem njenog života.

Holly Marie Combs

Holly je rođena 03.prosinca 1973. godine u San Diegu u Kaliforniji. Ova lijepa glumica je postala poznata po svojoj ulozi Kimberly Brock u višestruko nagrađivanoj seriji 'Picket Fences', a na male se ekrane vratile kao Piper Halliwell. U njen filmski opus spadaju filmovi 'Oceanovih 11' i 'Rođen 4.srpnja'. Prvu ulogu ova je glumica ostvarila već u trinaestoj godini glumeći kći Dona Johnsona i Susan Sarandon u filmu 'Sweet Hearts Dance'. Bila je dio stalne postave u četiri sezone serije 'Kućice u cvijeću'. Holly je 1993.godine dobila nagradu 'Young Artist'.

Piper ima moć zaustavljanja vremena. Moć se aktivirala u panici, a Piper njome može učiniti gotovo sve što poželi. Iako njena moć ne traje dugo, Piper može zamrznuti predmete i ljude, te zamrznuti ili odmrznuti pojedine dijelove tijela. U osmoj sezoni ima dosta problema u odnosu s Leom te pokušava na sve načine spasiti odnos s njim.

 

Rose Mcgowan

Rose je rođena 05.rujna 1973. godine u Italiji. Glumicu pamtimo kao bivšu zaručnicu Marilyna Mansona. On je došao za njom u Hollywood u namjeri da će je oženiti, no dvogodišnje zaruke ipak su završile prekidom. Ona se zatim posvetila više filmskoj karijeri te glumila u filmu 'Southie' koji je nagrađen 2000. godine na filmskom festivalu u Seattleu.

S Benom Affleckom i Peterom O’Tooleom je glumila u trileru 'Phantoms'. Glumila je u Emmyjem nagrađenoj mini seriji 'Elvis', te zajedno s Hillary Swank, Scarlett Johansson u filmu ‘Crna Dalija’, Briana DePalme. Rose je bila na audiciji za ulogu Lise u filmu' Prekinuta mladost', no ulogu je dobila Angelina Jolie. Glumica je zaručena za Roberta Rodrigueza, te je omiljena glumica Briana De Palme i Quentina Tarantina.

Paige Matthews treća davno izgubljena sestra, najmlađa je i vrlo bistra čarobnica Halliwell. U posljednjoj sezoni Paige upoznaje Henryja, svog budućeg supruga.

Kaley Cuoco

Kaley je rođena 30.studenog 1985.godine u Kaliforniji. Glumica se od djetinjstva bavila glumom te je već u dobi od šest godina imala ulogu u filmu 'Quicksand: No Escape’. U njen televizijski opus spadaju i uloge u serijama ‘Život na sjeveru’ i ‘Zakon braće’. Odigrala je naslovnu ulogu u mini seriji ‘Mr. Murder’. Cuoco se u slobodno vrijeme bavi tenisom. Ova lijepa glumica nalazila se na šest plakata za Barbie dok je bila mlađa.

Billie Jenkins je Paigeina prijateljica. Prije nego što zauzda svoje moći, postane učenica sestara Halliwell. Nakon što pronađe sestru Christy koju su davno oteli demoni, Bille se nađe u kušnji zato što mora birati između svojih čarobnih prijateljica i sestre koja je prešla na mračnu stranu.

Ne propustite posljednju sezonu 'Čarobnica' od 13. veljače subotom na Novoj TV!