Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Peter Andre suprug Katie Price od koje se namjerava razvesti, čini se, bio je potpuno iskren kada je kazao da je povod rastavi razuzdano ponašanje njegove supruge. U javnost je naime izašao i barmen gay bara koji je to i posvjedočio


Peter Andre i Katie Price najavili su razvod, no iako se o razlozima razvoda tek nagađa, čini se kako je povod ipak razuzdano ponašanje starlete koja ne odustaje od ludih noćnih zabava.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Jordan bijesna zbog seksi dadilje Slika nije dostupna Jordan: Osoba koja me silovala je celebrity!

Nakon što se doznalo kako Jordan obožava flertovati, ali i otići korak dalje, javio se i konobar koji je radio tijekom večeri koja je prelila čašu Peteru Andreu.

Ben Osbourn barmen u baru u koji je došla pijana Jordan tvrdi kako se grlila sa svima, da bi potom stigla i do njega.

- Navalila je na mene, zažvalila me i to je trajalo desetak sekundi, a činilo se kao da je vječnost, kazao je neugodno iznenađeni konobar, inače homoseksualac koji je dodao i kako se nakon toga Jordan uputila u drugi gay bar.

Jordan Peteru: 'Ponovno ću biti zvijer u krevetu!'

Tamo je pak gostima priredila pravu zabavu, ples na šipci, pila, vikala, lamatala rukama i plesala vrlo svjesna kako je snimaju foto i vdeo kamere.