Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jordan tvrdi kako ju je nespremnu Peter ostavio putem mobitela i to sve u svrhu kako bi bolje ispromivirao svoj novi nadolazeći album.


Glamurozni model Katie Price poznatija Jordan se počela jadati kroz medije kako ju je njen trideset šestogodišnji suprug Peter ostavio zbog njegovog novog albuma koji tek treba izaći. Jer je nemoguće napraviti dobru promociju novog albuma dok je u sretnom braku s njom. Navodno ju je ostavio preko poziva na njenom mobitelu, što ju je jako rastužilo i pogodilo.

Vezani članci Slika nije dostupna Jordan je izgubila dijete prije razvoda s Andreom Slika nije dostupna FOTO: Jordan na Ibizi slinila na prijateljev Rolls Royce

'U pjesmama na albumu ima puno poveznica sa mnom, koje navode kako je u principu bio nesretan sa mnom u našem braku. Tako da mi se čini kako je samo čekao pravi trenutak, kako bi me ostavio.' Izjavila je nesretno ostavljena Jordan.

>>Jordan Peteru: Prestani biti naivčina!

>>'Jordan mi je totalno seksi, zaljubljen sam!'

U intervjuu za Ok! Magazin, trideset jednogodišnja majka troje djece je izjavila kako joj Andre jako fali, te kako se nada da će ponovo upoznati muškarca koji će biti poput njega.