Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mario Solar još je jedan u nizu natjecatelja popularnog showa Nove TV, koji je kući otišao kratkih rukava. Prije negoli što se na ekranu pojavilo 'LAŽ', Mario je, pogađate, javnosti otkrio svakojake podatke o svojemu životu.


Mario Solar je 35-godišnji strojar iz Osijeka, u braku je i ima sina. Supruga ga je pokušala odgovoriti od sudjelovanja u 'Trenutku istine', no Mario se nije dao smesti. Bit će zanimljivo saznati kako je Marijeva supruga, koja nije bila u studiju, reagirala na njegovu tvrdnju da smatra da je njegova bivša djevojka bolja od sadašnje žene.

Vezani članci Slika nije dostupna Finale druge sezone Trenutka istine! Slika nije dostupna Trenutak istine: Lino jedini otvorio pitanje od 250.000 kuna!

Nadalje, odgovarajući na pitanja o svojemu braku, Mario je otkrio i da se smatra 'papkom', da je ponekad jela koja mu je žena skuhala, jeo na silu te da svoju suprugu smatra 'antiženom' (što god to značilo).

Na pitanje 'Mislite li da je punica glavni izvor problema koje imate u braku?, Mario je spasio prijatelj, također Mario, koji je stisnuo gumb. No, simpatičnom Osječaninu je odgovor na jedanaesto pitanje 'mislite li da ćete starost dočekati sa svojom suprugom?', nažalost 'došlo glave'.

Nakon Marija na provokativna pitanja odgovarala će Lara Lide. Slobodna je umjetnica, ima 40 godina, majka je dviju kćeri, a trenutno je u petogodišnjoj vezi. Lara je bila 'gostujuća glumica' u nekoliko domaćih sapunica, a za sebe, kako je priznala u odgovoru na treće pitanje, misli da je bolja glumica od većinje njezinih poznatijih kolega. 

Kakva će biti sudbina Lare Lide, saznat ćemo u idućoj epizodi 'Trenutka istine'.