Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trenutak istine je opravdao očekivanja gledatelja te ponovio uspjeh prve sezone. I tijekom druge godine emitiranja ovaj show je izazvao rasprave, ali i zabavio brojne gledatelje.


Već je u premijernom prikazivanju 'Trenutak istine' bio jedna od najgledanijih emisija na malim ekranima i ona o kojoj se najviše pričalo, a ove jeseni kandidati su nastavili otvoreno govoriti o svojim vrlinama i manama, dobrim i lošim stvarima iz prošlosti, o postignućima, ali i greškama koje su također sastavni dio života i koje su bili spremni ispraviti.

Posjetite TRENUTAK ISTINE

Vezani članci Slika nije dostupna Lino Antunović: Neke moje ljubavnice su mokrile po meni Slika nije dostupna 'Da mi je žena bila pratnja u studiju, pucala bi mi u glavu!'

U drugoj sezoni koja završava 03. prosinca gledatelji su imali priliku upoznati ukupno 15 natjecatelja, hrabrih i živopisnih pojedinaca koji su svoju istinu bili spremni unovčiti pred svojim bližnjima, ali i mnogobrojnom publikom ispred malih ekrana. Rekorderu prve sezone, Draženu Trogrliću pridružio se ove jeseni i Viktor Matulina koji je svojom iskrenošću uspio osvojiti dosad najveći iznos od 100 000 kuna.

>> Lino Antunović: Neke moje ljubavnice su mokrile po meni

Viktor je iskreno odgovorio na ukupno 18 pitanja, te pritom otkrio mnoge intimne detalje iz svoga života. No na kraju Viktor ipak nije smogao dovoljno hrabrosti otići na petu razinu. Jedini koji je od početka emitiranja showa svojom iskrenošću uspio otvoriti petu razinu piramide 'Trenutka istine' bio je Antun Antunović. Antuna je ipak jedna laž udaljila od mogućnosti osvajanja glavne nagrade od pola milijuna kuna. Game show još nije izlučio najiskreniju osobu u Hrvatskoj, no gledatelji nikako ne smiju propustiti finalni nastavak 03. prosinca te upoznati dvoje posljednjih natjecatelja, Marija Plušćeca i Vedrana Zakarića.

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec otkrit će koliko mu je u životu bitna majka, te da li je istina da je svojevremeno sudjelovao u maratonu samo kako bi protrčao pored kuće svoje bivše zaručnice. Saznat ćemo da li se Mario potajno nada da mu se vrati bivša djevojka, te da li misli da ona izgleda bolje od njegove sadašnje djevojke.

Osim Marija Plušćeca, gledatelji imaju priliku upoznati natjecatelja Vedrana Zakarića iz Popovače. Vedran je kao i njegov prethodnik po zanimanju vozač. Vedran ima 27 godina, razvedeni je otac jednog djeteta, a kao svoje vrline ističe optimističnost i duhovitost, te povremenu sklonost laganju kao manu. Hoće li Vedran uspjeti suzbiti ovu manu prilikom odgovaranja na pitanja game showa, saznat ćemo u finalu sezone 'Trenutka istine.'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju