Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dolores Lambaša je na proslavi rođendana Alke Vuice pokazala veliku strast za ispijanjem viskija. Postupa li tako svaka brižna buduća majka?


Medijska prašina oko trudnoće Dolores Lambaše se sve više podiže. Tijekom nedavne proslave 49. rođendana Alke Vuice u Primoštenu Dolores Lambaša je prečesto zavirivala u čašicu s viskijem, dok joj je Dikan prigovarao da previše pije, navodi 24 sata.

Vezani članci Slika nije dostupna Lokin napisao 'Papka' inspiriran trokutom Lasić, Lambaša i Radeljak Slika nije dostupna VIDEO: Red Carpet donosi skandalozne detalje o Dolores Lambaši!

>> Je li Dolores Lambaša izmislila trudnoću?

>> Dolores Lambaša zatrudnjela s Dikanom Radeljakom

Podsjećamo da u glumičinom rodnom Šibeniku, otac Gino se navodno povjerio susjedi i kazao joj kako ne vjeruje da je Dolores Lambaša trudna. Glumica rijetko posjećuje svoj rodni kraj i obitelj i po tamošnjim pričama nije prisna s obitelji. No upravo iz toga što slabo komunicira sa svojom obitelji se može iščitati kako Doloresin otac baš i nije najbolje upoznat s pravim stanjem stvari, odnosno drugim stanjem vlastite kćeri.

S druge strane, ako je Dolores uistinu trudna i ako se ne igra statusima na Facebooku u na taj način sve poteže za nos, onda se čini da nije pretjerano odgovorna kad se u najranijoj fazi trudnoće ne može suzdržati od žestokih alkoholnih pića, ako je naravno za vjerovati informaciji da je navalila na viski, dok je Radeljak na slavlju Vuičinog rođendana bio taj koji je povlačio ‘ručnu kočnicu’. U svakom slučaju istina će se ubrzo saznati, jer trudnički trbuh brzo raste.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju