Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lokina je, kao obožavatelja Frane Lasića, zasmetalo kad ga je ostavila Dolores Lambaša, pa je napisao pjesmu.


Inspiraciju za svoju novu pjesmu Duško Lokin je dobio gledajući emisiju InMagazin na Novoj TV, te je sam napisao tekst. ‘Rekao sam skladatelju Želimiru Škarponeu da želim pjevati nešto veselo i aktualno. Gledao sam često Franu Lasića, odličnog glumca, zgodnog muškarca. Pravi je hollywoodski tip, šarmer, veliki ljubavnik, a kad je došao u financijsku krizu, pojavio se tajkun Dikan i oteo mu ljepoticu Dolores. Taj trokut me inspirirao za ovu pjesmu’, izjavio je Duško Lokin za Večernji list.

Vezani članci Slika nije dostupna Premijerka komentirala hrvatsku sapunicu Diky-Doly-Pokos Slika nije dostupna Dolores Lambaša: Jadranka Kosor je urgirala za malu Lanu

Za sebe je Lokin kazao da je čovjek showbizza, te da sam ima iskustva da mu se nabacuju djevojke koje bi mu po godinama mogle biti kćeri. ‘No, kad otkriju da nisam tajkun, da nemam jahtu, a i nisam zainteresiran za avanture, pobjegnu glavom bez obzira’, dodao je.

‘Ispada da svatko tko ima novca, jahtu ili skupi auto može ljepšem i mlađem oteti djevojku. To je žalosna činjenica i kao velikog obožavatelja Frane Lasića to mi je i osobno zasmetalo. To je životna priča mlade sponzoruše. Danas su česte, no nijedna nije imala odjek kao ova.’, komentirao je Lokin, a mi ne možemo ne primijetiti u njegovom komentaru natruhe gorčine.

Lokin će sa pjesmom ‘Papak’ za koju je glazbu napisao Želimir Škarpona, a aranžman Blaž Andračić nastupiti na Zadar Festu.

>> Duško Lokin povećao ulog za skidanje perike!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju