Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša supruga Mela Gibsona Oksana Grigorieva tvrdi da je Mel prema njoj bio fizički nasilan.


U podugačkom intervjuu koji je dala za People, Oksana Grigorieva podrobno je opisala jednu od svađa s Melom Gibsonom, prilikom koje ju je on navodno udario dok je u naručju držala njihovu bebu Luciu.

Vezani članci Slika nije dostupna Najveći seks skandali u Hollywoodu! Slika nije dostupna Bitka s Gibsonom je uništava: Boji se da će postati beskućnik!

‘Mislila sam da će me ubiti’, kazala je Oksana, dodavši tako još jednu na sijaset optužbi koje je uputila na Melov račun u njihovoj burnoj brakorazvodnoj parnici. Gibson, koji je odbio komentirati ovaj iskaz u spomenutoj je svađi, prema izvoru bliskom glumcu, bio taj koji je intervenirao na neprimjereno ponašanje budući da je Oksana tresla bebu, prenosi People.

Ruska glazbenica je, između ostalog, kazala kako joj je Gibson često priređivao ljubomorne ispade, govorio da će se ubiti, te da je jednom pred njom mahao pištoljem. Nije propustila priliku ni da još jednom obrazloži zašto je odlučila snimiti Gibsonove neugodne telefonske pozive, izjavivši ‘Morala sam dokumentirati te prijetnje’, te je demantirala Gibsonove optužbe da ih je koristila kao sredstvo ucjene.

'Nisam ljuta na njega. Za Lucijino dobro zaista želim da bude dobro. Mora imati hrabrosti da prihvati odgovornost za ono što je učinio', velikodušno je naglasila.

>> Oksana uspjela iscijediti Melu pare

>> FOTO Urnebesna kamuflaža: Ludi Mel Gibson nadmašio samog sebe