Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock

Objavljena je snimka predavanja vjeroučitelja u Osnovnoj školi Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji.


Vjeroučitelj u zagrebačkoj osnovnoj školi na Knežiji svojim učenicima pričao je o tome koga bi trebalo ubiti i kako, piše Index.

Vezani članci Pride Ride 2021. I ovog lipnja održat će se Povorka ponosa na biciklima: "Izloženost nasilju i dalje je naša svakodnevnica" Učionica, ilustracija Želite prebaciti dijete u drugu školu? Imate još jako malo vremena za to, doznajemo koji su uvjeti

Jedan je učenik snimio ''predavanja'' vjeroučitelja na nastavi u osmom razredu.

Između ostalog, objašnjavao je kako je po njemu trebala izgledati operacija Oluja. Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni, iznio je svoju taktiku Bagarić.

Učenicima je obrazložio koga bi u Hrvatskoj trebalo ubiti. “Za ovo bi trebalo objesiti dva bivša predsjednika i jednu bivšu ministricu vanjskih poslova, ali odmah. Po kratkom postupku. Čovjek je otvorio predsjednički sef i transkripte je dao. Prokleto ti do sedmog koljena bilo, izdajniče. Prljavi, smrdljivi izdajniče. Nikad mira ne imao!” proklinje na satu vjeronauka vjeroučitelj. No nije mu dosta kletva i zazivanje vješanja.

Na Mesića i Vesnu Pusić Bagarić se vratio još jednom ustvrdivši da im treba: “metak u glavu po kratkom postupku. U prvu septičku jamu baciti. Izdajnika”.

Navodno vjeroučitelju nije prvi put da se tako ponaša, pa je dijete skupilo hrabrosti da ga snimi.

Snimku ''predavanja'' možete poslušati na ovoj poveznici.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju