Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prvoj emisiji kontraverznog showa Miro Noršić i Josipa Jusufović odgovaraju na brojna osobna pitanja. Miro se smatra iskrenom osobom.


No, hoće li Miro lagati o svojem odnosu s majkom, te s djevojkom s kojom je u odnosu dijelom i zato kako bi se inatio svojoj majci, pokazat će detektor laži.

Vezani članci Slika nije dostupna Voli dominantne žene i žensku odjeću Slika nije dostupna Tukla vlastitu djecu samo zato jer je bila nervozna

Miro Noršić iz Samobora ima 26 godina, a po struci je vozač. U vezi je dvije godine, no još ne razmišlja o braku. Za sebe kaže kako je zabavan i duhovit. Životnu sreću pokušava ostvariti novcem za koji je spreman učiniti sve. Marija će u studiju podržati prijatelj, brat, mama Đurđa i djevojka Monika. 

Josipa će također doći u emisiju u pratnji svojih najbližih, supruga, prijateljice, sestre i očuha. Ova 35-ogodišnja domaćica iz Zagreba u braku je šesnaest godina. Njezina iskrenost u današnjoj emisiji može uvelike pomutiti daljnje odnose sa sestrom, suprugom i ostalim članovima obitelji. 

Na Josipi je da svojom iskrenošću dođe do svog cilja, a svi oni koji misle da domaćice doma sjede i nemaju što skrivati, uvjerit će se u suprotno.