Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mario Solar ispao je iz vruće stolice 'Trenutka istine', ali ne prije nego je otkrio da se ne slaže s punicom , da mu se ženina kuhinja ponekad ne sviđa, te da za bivšu curu misli da je bila bolja od žene, između ostalog. Nazvali smo Maria da ga upitamo kakav je doček imao kada se vratio kući nakon otkrivanja toliko škakljivih detalja o svojoj boljoj polovici.


'Dočeka nije uopće bilo, žena je s vrlo povrijeđena zbog stvari koja sam otkrio u 'Trenutku istine' i situacija kod kuće je vrlo napeta trenutačno.', rekao nam je simpatični Osječanin te smo pomislili da ga je žena Andrijana nakon što je pogledala emisiju ostavila, ali nam je Mario Solar objasnio da to nije tako. Andrijane naime u trenutku intervjua nije bilo doma, a Mario je objasnio da su njih dvoje zajedno već 15 godina, i iako je situacija trenutačno doma vrlo napeta, da čisto sumnja da će zbog njegovog nastupa u 'Trenutku istine' prekinuti.

Vezani članci Slika nije dostupna Finale druge sezone Trenutka istine! Slika nije dostupna Trenutak istine: Lino jedini otvorio pitanje od 250.000 kuna!

>> Papak koji na silu jede ono što mu skuha supruga

'Meni je jedino žao što sam nakon svega otišao kući bez novaca, koji su bili glavni razlog prijavljivanja u show. Htio sa ići do 100.000 kuna, a glavni motiv tako visokom iznosu bio je kredit koji otplaćujem za auto koji mi je prošle godine izgorio, a rate će mi nastavljati stizati još godinama. Htio sam na brzinu se riješiti duga, ali vidim da sam trebao poslušati oca koji mi je savjetovao da uzmem 10.000 kuna i izađem iz igre.', otkrio nam je Mario.

Osim žene, Mario nam je otkrio da su i njezini roditelji vrlo povrijeđeni s njegovim nastupom te da trenutačno ne razgovaraju. No reakcije ostatka familije, prijatelja, kumova i društva iz kafića u koji Mario izlazi 20 godina bile su sve od reda pozitivne. Za 'Trenutak istine' Mario je rekao da ga prati od samoga početka i da smatra da je naspram nekih 'igrača' koji su nastupili 'on je sitna riba', a osim što je ostao bez novaca, najviše mu je žao što su pitanja bila toliko skoncentrirana na njegovu bolju polovicu.

'Žao mi je što se toliko pitanja odnosilo na moju ženu. Kada sam bio na testiranju na poligrafu otkrio sam mnoge detalje iz mog života koji s ženom nisu uopće imali veze, koji nisu bili iskorišteni. Za mnoge odgovore na pitanja postoji dobro objašnjenje, ali kako se odgovara s 'da' ili 'ne' sve dobije na težini. Žena i ja smo zajedno već 15 godina, imamo sina i s njom sam proživio mnoge neprocjenjivo lijepe trenutke, a gledajući emisiju se moglo zaključiti samo suprotno, na žalost.', zaključio je Mario. 

Posjetite: Trenutak istine