Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lov na talente je počeo!

Lansiran je 'Supertalent' - upoznajte talente!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već u prvoj emisiji su se pojavili pojedinci i grupe koji su očarali žiri i publiku.

Gledatelji ispred malih ekrana mogli su uživati u prvoj emisiji 'Supertalenta', kao što je uživala i  publika na audicijama uživo koje su se odvijale ovog ljeta u Splitu, Zadru, Rijeci, Zagrebu i Osijeku. Pravi talenti, koji su upali u oči žiriju u sastavu Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić zaintrigirali su i široko gledateljstvo, a Dnevnik.hr će vam od sada petkom (nakon emisije) i subotom donositi više informacija o talentima koji su zadivili vještinama, umijećima i znanjima.

Pročitajte i ovo Stella Scholaja - 6 Dirnula mnoge Sve nas je ganula do suza i dobro nam se urezala u pamćenje, a sad je pokazala i koliko veliko srce ima Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 bravo! Dirnula životnom pričom i talentom, a sada prikuplja novac za obnovu Zagreba: "To mi puno znači"

Posjetite SUPERTALENT Upoznajte ih bolje, jer oni to uistinu i zaslužuju!

HOT STUFF - Riječka plesna skupina naziva 'Hot Stuff' sastoji se od četiri muškarca: Davida Petrovića, Davora Popovića, Aleksandra Kivela i Bojana Lakoša. Četvorica plesača začudili su žiri i posjetitelje kazališta kada su izjavili kako nisu dobri plesači te da ustvari ne znaju plesati. No nakon što su započeli svoju točku ovi mladići dobili su pljesak i ovacije, jer njihov moto je da oni žive za ples i u njemu potpuno uživaju. Riječka plesna skupina 'Hot stuff' smatra kako ples nisu samo tango i valcer, pa su zato za svoj nastup osmislili koreografiju na skladbu indijskog glazbenika Daleva Mehndija.

Svojim nastupom iznenadili su žiri, a njihova zanimljiva priča o koreografiji oduševila je sve prisutne. Naime njihov plesni nastup govori o dvojici prijatelja koji se nakratko zavade oko iste djevojke, no njihovo prijateljstvo uspijeva izdržati taj test kada ih druga dvojica prijatelja uvjere u vrijednost njihovog prijateljstva. Dečke ove plesne skupine može se vidjeti i u predstavi 'Kuc kuc kabare' u sklopu Kulturnog centra Kalvarija. 'Zasigurno ćemo zadiviti dva gospodina i jednu gospođu, jer ples ipak teče našim žilama. - njihov je uspješni moto.

LARA KRIZMANIĆ - Simpatična 14 - godišnjakinja iz Rijeke publiku je oduševila svojim talentom imitiranja. Lara je iz Rijeke, a jedini doticaj s glumom ima u svojoj dramskoj grupi koju pohađa već sedam godina. Upravo zbog te grupe ova mlada Riječanka je nastupila u nekoliko predstava. Svoj talent za imitiranje osoba Lara je otkrila već s devet godina kada je shvatila da može kopirati tuđe glasove.

Člana žirija Enisa Bešlagića posebno je zaintrigirala ova mlada imitatorica te joj je dao par savjeta kako bi još poboljšala svoj nastup i ovaj zanimljivi talent. Na audiciju se Lara prijavila sama, a kakav je ostavila dojam na ostale članova žirija te zašto je Nina Badrić doslovno 'puknula' od smijeha gledatelji su mogli vidjeti već u prvoj emisiji Supertalenta.

XIOMARA RATKOVIĆ -  osim po svom imenu posebna je i po talentu. Ova 24-ogodišnjakinja živi u Zadru, a podrijetlom je iz Kolumbije. U Zadar ju je dovela ljubav, naime Xiomara je postala i zadarska supruga. Ova Kolumbijka svog muža je upoznala na turističkom brodu gdje su oboje radili. Inače Xiomara se bavi modernim cirkusom, a publiku i žiri je oduševila svojim nastupom.

Ona je pomoću svilene trake izvela akrobacije u zraku te sve ostavila bez daha. Osim nastupa sa svilom Xiomara izvodi vježbe u zraku koje se zovu arials i s drugim rekvizitima kao što je na primjer viseći obruč. Za svoj posao profesionalne cirkusantice Xiomara se obrazovala pet godina u rodnoj Kolumbiji, a nastupala je i u Londonu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene