Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dramska serija 'Najbolje godine' uz Miru Furlan bogatija je za još jedno renomirano glumačko ime. Poznata hrvatska glumica Ksenija Pajić u drugoj sezoni će odigrati također jednu od središnjih uloga serije.


Ova nagrađivana članica Gavelle utjelovit će lik Suzane Gajs, nove političke moćnice Dragošja. Dolaskom njenog lika u najpoznatije televizijsko selo, radnja 'Najboljih godina' dobit će još više intrigantnih zapleta i dramatičnih elemenata. Visoka državna dužnosnica sa sobom će u Dragošje povesti majku Spomenku, koju će utjeloviti Zrinka Kolak, te blizanke Tenu i Lenu koje će odigrati sestre Mia i Maša Dejanović.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Najbolje godine' osvojile termin! Slika nije dostupna 'Želim Hollywood i Leonarda DiCaprija'

Ksenijin lik karakterizira modernu političarku koja je moć stekla izgledom i zavodničkim sposobnostima. Nakon što u Zagrebu izbjegne zatvor, Suzana će se morati zadovoljiti degradacijom položaja i tako postati općinska načelnica Dragošja, Vimećine i Rudina. Suzana će za svoje novo prebivalište imati i pakleni poslovni plan, a ukoliko joj ne uspije modernizacija Dragošja, ona ga namjerava prodati za sitan novac. Njen lik će tako s mnogim Dragošjanima ulaziti u konflikte, a kako joj ne bi bilo dosadno i u privatnom životu osjetit će ljubavnu strast s jednim seljaninom.

Ksenija Pajić rođena je u Rijeci, a 1984. godine diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U stalni angažman Dramskog kazališta Gavella primljena je 1986. godine. U njen filmski opus spadaju sljedeći naslovi 'Oficir s ružom', za koji je bila i nagrađena na međunarodnom festivalu u Valenciji, 'Za sreću je potrebno troje' redatelja Rajka Grlića, 'Život sa stricem' redatelja Krste Papića te 'Rusko meso' redatelja Lukasa Nola.

Glumila je i u mnogobrojnim kazališnim predstavama: 'Važno je zvati se Ernest', 'Leda', 'Ribarske svađe', 'Dundo Maroje'. Dobitnica je i Nagrade udruženja dramskih umjetnika za predstavu 'Važno je zvati se Ernest'. Kseniju je proslavila uloga Nine, žene Crnog Jacka, u kultnoj seriji 'Smogovci' na kojoj je radila s Milivojem Puhlovskim, a s ponovno ostvaruje suradnju upravo u Najboljim godinama Nove TV.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju