Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jerry Springer ponovno je izmislio samoga sebe, ovog puta kao voditelja game showa ‘Baggage’.


‘Baggage’ spade u kategoriju ‘dating game showa’, odnosno showa koji se bavi sparivanjem njegovih učesnika. Show je jučer debitirao na američkom Game Show Networku. Radi se nadmetanju tri natjecatelja od kojih jedan osvaja šansu za izlazak i druženje, a možda i vezu s atraktivnom djevojkom.

Svaki od njih za pobjedu treba proniknuti u greške i slabosti suparnika. Svaki od igrača sa sobom donosi kofere u kojem je prtljaga kojom će sebe prezentirati u najboljem svjetlu.

Jerry Springer je show okarkaterizirao kao ‘lako probavljiv i zabava u kojoj može uživati cijela obitelj. Za one koji se natječu je naveo da je najvažnije da ‘imaju zube za gristi protivnike’, odnosno traže se osobe s borbenim duhom koji su spremni rizikovati kako bi ostvarili željeni spoj sa ženskom osobom.

No u showu, kao i u pravom životu svatko sa sobom ima neku prtljagu, a ta prtljaga koliko je od koristi, često je i kamen spoticanja. Obzirom da znamo koliko je Springer išao daleko

u ‘Jerry Springer Showu’, nije isključeno da će se lako probavljivi show možda s vremenom pretvoriti u ‘Još jedan Jerry Springer Show’.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju