Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jolie obilazi gladne Pakistance, a upravo kupila posjed u vrijednosti od 40 milijuna dolara.


Dok je obilazila izbjegličke kampove na sjeveru Pakistana, zemlje koja je u posljednjih mjesec i pol dana poharana katastrofalnim poplavama, Angelina je djelovala duboko dirnuta ljudskim sudbinama kojima je voda osim života odnijela sve drugo, a procjenjuje se da je takvih preko dvadeset milijuna.

Vezani članci Slika nije dostupna Djeca im svaki put unište pizzeriju: 'Skaču po stolovima i gađaju se hranom!' Slika nije dostupna Djeca Angeline i Brada u Cannesu rade 'veliki nered'

Tom je prigodom zaboravila spomenuti da je upravo s Bradom iskeširala 40 milijuna dolara na njihovu treću nekretninu – dvorac u Italiji, a zašto i bi, kad bi tako nešto s obzirom na mjesto gdje se nalazila bilo prilično neumjesno.

Smješteno na obroncima sjeverne Italije, imanje se proteže na 18 000 metara kvadratnih i ima 15 spavaćih soba, sedam kupaona, kino, dva bazena, dvoranu za vježbanje, konjušnicu i vinograd. Angelina se navodno zaljubila u Italiju za vrijeme snimanja filma ‘The Tourist’ ranije ove godine.

U Pakistanu glumica ne posjeduje nekretninu (ako će ikada), ali je umotana u crni šal i u provinciji Khyber Pakhtunkhwa djelovala Hollywoodski šik među milijunima kojima prijeti glad dok čekaju na liječničku pomoć.

>> Angelina Jolie prošetala izbjegličkim kampovima u Pakistanu

Brangelina namjerava imanje u Italiji koristiti samo za odmor, a kao stalni dom i dalje će im služiti Loz Feliz, koji također nije mačji kašalj. Tu kuću koja se proteže na 5,338 metara kvadratnih kupio je Brad za 1.7 milijun 1994. godine, a u međuvremenu je investirao milijune u renovaciju i proširenje.

I imanje koje par posjeduje u New Orleansu oduzima dah. Riječ je o kuriji iz 1830. godine koju su Brad i Angelina kupili za 3.5 milijuna, a njeni glavni aduti su spiralno stepenište, dizalo, luksuzna kuhinja, veliko privatno dvorište i dvije odvojene kuće za goste.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju