Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije glasina, već se radi o informaciji koju bez zadrške potvrđuju svi, od menadžera do producenta: emotivna Jenniferina izvedba američke himne na Super Bowlu bila je lažna.


Svi je nekako bilo drago da se Jennifer Hudson, nakon strašne obiteljske tragedije, milijunskoj publici predstavila odličnim performansom u Tampi, za vrijeme prijenosa finalne utakmice prvenstva američkog nogometa.

Vezani članci Slika nije dostupna Presretna i 40 kila lakša: Jennifer Hudson Slika nije dostupna Gubitak kilograma više joj značio od Oscara!

A tada je producent spektakla, Rickey Minor, priznao da je Jennifer pjevala 'uz pomoć puštene snimke'. 'To je standardna procedura. Svakom izvođaču savjetujemo da pjeva preko snimljene skladbe, kako bi se izbjegli mogući tehnički problemi. Mnogi pjevači takav savjet prihvate, ipak se radi o najgledanijem televizijskom događaju na svijetu', rekao je Minor.

Menadžerica Jennifer Hudson pokušala je ublažiti razočaranje javnosti tvrdeći da je njezina štićenica ipak pjevala. 'Mikrofon je bio uključen i njezin se glas čuo. Njezino live pjevanje išlo je preko snimljenog glasa'.

>>Jennifer Hudson prvi put na sceni nakon obiteljske tragedije

Kad se sve zbroji i oduzme, ostanu gole, nemilosrdne činjenice: Jennifer Hudson otvarala je usta, a razglas je pjevao sam. Toliko o emotivnom nastupu...