Jade Goody, britanska TV zvijezda koja upravo proživljava svoje posljednje trenutka života, zamolila je članove svoje obitelji da drže njezine sinove dalje od samrtne postelje.


27-godišnja Jade Goody inzistirala je na tome da je 5-godišnji Bobby i 4-godišnji Freddie ne vide kako umire, jer ne želi da im se u sjećanje ureže slika umiruće majke, kako izvještava Daily Mail. I dok ispred njezinog doma u Essexu danonoćno dežuraju horde paparazza, članovi obitelji okupili su se da bi dali Jade podršku i utjehu u njezinim zadnjim trenucima već izgubljene bitke protiv raka vrata maternice.

Vezani članci Mirjana i njezina djeca Kad se čitav život okrene u trenu: "Stajala sam iznad tog bunara i mislila kako je najbolje da me nema... Tada me nazvao brat. Spasio me" Slika nije dostupna Tri sestre odlučile odstraniti maternicu i dojke kako ne bi doživjele majčinu sudbinu

>> Jade Goody jedva preživjela noć

>> Jade Goody: TV zvijezda koja umire javno

Njezina majka Jackiey Budden i muž Jack Tweed su cijelo vrijeme uz Jade, a u rijetkim trenucima kada bi izašli iz kuće na njihovim licima se čitala sva težina situacije koju proživljavaju zajedno s njom. A dok Jade proživljava svoje zadnje trenutke, pred njezin dom svakoga časa stiže sve više poklona i poruka potpore.