Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gwyneth Paltrow i George Clooney pokazali su svoja velika srca i strast u borbi protiv raka.


Da nije tek u pitanju obična dosjetka za stand up komediju kada je riječ o pozivu na 'STAND UP 2 CANCER', već da je je riječ o ozbiljnom apelu na borbu protiv raka prikupljanjem novčanih sredstava, svjedoči sve veći broj američkih celebova koji su se uključili u projekt.

Vezani članci Nisi sama - Hodaj s nama! - 5 "Nisi sama - hodaj s nama": Šetnjom ukazali na važnost kretanja, posebno za onkološke pacijente - ''U tome sam našla utjehu'' Brad Pitt i George Clooney - 7 Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina?

Gwyneth Paltrow, George Clooney, Will Smith, Elizabeth Banks, Kathy Bates, Sir Richard Branson samo su neka od glumačkih imena koja će ove godine sudjelovati u televizijskom prikupljanju sredstava za borbu protiv raka pod nazivom 'STAND UP 2 CANCER' ili ‘Ustanite protiv raka’. Među glazbenicima u istu su se akciju uključili Billie Joe Armstrong iz Green Daya, Neil Diamond iz The Edge, te brojni drugi iz svijeta slavnih.

Jednosatni televizijski prijenos prikupljana sredstva za istraživanja protiv raka veliki je tv događaj koji će se u Americi emitirati u 195 zemalja, a 2008. godine tim je putem prikupljeno 100 milijuna dolara.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju