Profesionalno našminkana i frizirana, tenisačica je pokazala da može biti jako žentvena i lijepa.


Tenisačica Serena Williams nikada nije bila na listi najzgodnijih sportašica svijeta, pa čak niti na listi najzgodnijih tenisačica. Međutim, kako godine prolaze, a njezino tijelo postaje sve umornije od nizanja vrhunskih rezultata i osvajanja turnira, tenisačica je počela sve češće obilaziti salone ljepote i luksuzne butike.

Vezani članci Slika nije dostupna Sportske nagrade u Los Angelesu okupile 'svjetsku seksi elitu'! Slika nije dostupna Bujna Serena s najizazovnijim dekolteom do sada!

Proslava naslovnice u haljini leopardskog uzorka

U zadnje vrijeme samo se može čuti kako je Serena na nekom partiju zasjala, a u istom kontekstu za nju bi se to moglo reći i na partiju u Pranni, New York City, gdje se slavila naslovnica časopisa Hamptons koju krasi upravo poznata tenisačica. Fotografirana je u sportskim kombinezonima, haljinama i kupaćem kostimu. Fotografije su crno-bijele i u boji, a mnogi se slažu kako Serena izgleda sve bolje i bolje.

>>VIDEO Venus će opet šokirati 'vrućim' izdanjima: Bit ću još više seksi!

Najveće iznenađenje pripredila je dolaskom na parti u Prannu, gdje je odjenula kratku haljinu leopardskog uzorka. Budući da je 'misteriozno' u jednom minhenskom restoranu porezala desno stopalo, zbog čega neće nastupiti na US Openu, nosila je crni gips, a na drugoj nozi lakiranu cipelu s polu visokom petom. Profesionalno našminkana i frizirana, Serena je pokazala kako van terena može biti vrlo ženstvena i atraktivna.