Ovog će vikenda zbog krštenja mladog vina brojni malo dublje zaviriti u čašicu, a ni poznati Hrvati ne kriju naklonost prema kapljici.


Iako paze na uključenu kameru kada im je mozak 'isključen', nesumnjivo znaju pokazati da kao veseljaci mogu zabavljati publiku i kada nisu na sceni.

Vezani članci Policijska kontrola uoči Martinja (Foto: Dnevnik.hr) Nemojte se kockati u prometu: Policija u velikoj akciji, kazne i do 15.000 kuna te 60 dana u zatvoru Slika nije dostupna Ususret Martinju: Policija ima važnu poruku za vozače (i njihove suputnike)

Ovaj su tjedan kušali viski star 25 godina, a za nadolazeće Martinje neće mnogo dublje zaviriti u čašicu jer kad piju, piju iz gušta.

Leona Paraminski priznala je kako oduvijek voli dobar viski te da 'dobar glumac uvijek prepoznaje dobar alkohol.' 

No i slavne su osobe samo ljudi od krvi i mesa, pa su tako i oni nekada kao mlađi i luđi znali popiti i malo više.

Tako Zuhra smatra da svatko tko kaže da nikada nije popio više nego je smio - laže.

Mia Begović ipak stoji pri tome kako previše alkohola zbog svog ugleda nikada nije konzumirala. 

'Znala sam da si to glumica nikako ne može dopustiti. Ja sam htjela stvoriti svoje ime i u biti si nisam nikad dopustila da poludim', rekla je Mia.

Medica, biska, mlado vino ili što god da vam bude pri ruci ovaj vikend, kada je u službi dobre zabave i veselja, kapljica više se oprašta. A ako sretnete neku zvijezdu, nazdravite s njom. No pripazite - neka da vas vozi netko trijezan.

Više o tome koliko piju slavni Hrvati pogledajte u priloženom videu.