Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Preko socijalne internetske mreže Twitter, glumice Demi Moore i Nia Vardalos uspjele su spriječiti samoubojstvo nepoznatog mladića iz Floride.


Anonimni osamnestogodišnjak iz američke države Florida na Twitteru se ostavio poruku u kojoj je najavio samoubojstvo vješanjem.

Vezani članci Slika nije dostupna Jeste li ikad vidjeli ovakvu Milu Kunis? Slika nije dostupna Proživljava još jednu mladost: Je li joj neugodno zbog toga?

Američka glumica Demi Moore, jedna od najpoznatijih ‘Tviterašica’ ušla je u dopisivanje s mladićem, ispočetka pitajući ga je li ozbiljan u svojoj namjeri. Obzirom kako glumica ima veliki broj sljedbenika na Twitteru, vijest o potencijalnom samoubojici se brzo proširila. U pomoć u odgovaranju od opasne namjere uskočila je i njena kolegica, glumica Nia Vardalos (koju tumači glavnu žensku ulogu u filmu ‘Moje grčko vjenčanje’) koja je aktivirala floridsku policiju nakon što je otkriven identitet nesretnog mladića.

>> Demi Moore nije došla na Zlatni globus zbog 'bad hair day'

Da je sve u prošlo u najboljem redu može se zaključiti iz posljednjeg ‘twitta’ koji je Vardalos ostavila: ‘Upravo sam pričala s floridskom policijom. Oni su s njim. Dobro je i sve je u redu. Hvala svima na pomoći. Pozvala sam policiju i dala im njegove podatke. Oni su otišli do njega i pomogli mu.'

Ubrzo zatim se i Demi Moore zahvalila svima koji su pomogli da se izbjegne tragedija. Inača radi se o mladiću koji po riječima njegove majke pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja.