Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Celine Dion glamurozno je na kino premijeri najavila dokumentarni film o svom liku i djelu ‘Celine: Through the eyes of the World’ u Miami Beach Theateru u utorak navečer po lokalnom vremenu. Bila je obučena u crnu dizajnersku haljinu, a pored toga je na sebi imala Piagetove dijamante u vrijednosti nekoliko milijuna dolara.


‘Celine: Through the eyes of the World’ prati pjevačicu na turneji ‘Taking Chances’ koju je održala prošle godine, na kojoj je proputovala pet kontinenata i 23 zemlje sa svojim suprugom, osmogodišnjim sinom, majkom i rodbinom. Film prikazuje najbolje trenutke Celininih nastupa, ali i rijeko viđene trenutke iz privatnog života kad nije na pozornici.

Vezani članci Charlize Theron Mala crna haljina bez grudnjaka: Lijepa glumica svojom je pojavom uspjela ostaviti druge kolegice u sjeni Tko se boji Virgnije Woolf (Foto: Darja Štravs Tisu) Ne propustite zagrebačku premijeru Ulyssesove predstave "Tko se boji Virginije Woolf?“ u ZKM-u

>> Glazbenici koji su 2008. ostvarili najveću zaradu

U početku je pjevačica zamislila da kompletan snimljeni materijal bude osobni album nje i njene obitelji, ali je na kraju odlučila to podijeliti sa svojim obožavateljima. ‘Mislim da je to dobro za odnos koji imam s obožavateljima prema kojima sam otvorena cijeli svoj život. To je čvrsta veza koju želim sačuvati’, izjavila je Celine Dion na premijeri u Miamiju. Već na samom početku turneje obitelj, a pogotovo njezin sin se sprijateljio sa snimateljskom ekipom tako da prisustvo kamera više nitko nije primijećivao, što je doprinjelo stvaranju prilčno vjerne slike odnosa u obitelji ove slavne kanadske pjevačice.