Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odgovorni časnici Vojne akademije u Alabami strahuju da bi mogli postati predmet sprdnje u novom Cohenovom filmu o austrijskom modnom novinaru Bruni.


Zvuči nevjerojatno, no čini se da postoji netko na Zemlji tko nije pogledao megauspješan filmski hit 'Borat'. Kako drugačije objasniti da časnici u Vojnoj akademiji u gradiću Annistonu u Alabami nisu prepoznali Sachu Barona Cohena, koji se došao prijaviti u vojsku.

Vezani članci Slika nije dostupna Austrijski veleposlanik frapiran filmom 'Brüno' Slika nije dostupna VIDEO: Bruno u Amsterdamu predstavio Pink light district

Popularni Borat, koji se ovoga puta predstavlja kao austrijski modni novinar Bruno, dobio je uniformu te je započeo s prvom fazom vojne obuke. Sve je išlo glatko dok ga prepoznao jedan od mlađih kadeta i poslušno prijavio nadređenima.

'Ovo je velika sramota za Nacionalnu gardu u Alabami', rekla je medijima časnica Katrina Timmins. Američka vojska sada sa strahom iščekuje što je Borat/Bruno sve snimio tijekom boravka na Akademiji.