Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djelatnici indijske filmske industrije u namjeravaju sminiti film o posljednjim danima života Adolfa Hitlera, objavio je redatelj i producent filma Rakesh Ranjan Kumar.


Mumbai Mirror piše kako će film prikazati posljednje dane života nacističkog diktatora, provedene u bunkeru u Berlinu te život u Njemačkoj nakon njegove smrti 1945. Redatelj filma pod nazivom 'Dragi prijatelju Hitleru', kojim se aludira na dva pisma što ih je diktatoru poslao Mahatma Gandhi, fokusirat će se na Hitlerovu osobnost te njegove odnose s bliskim osobama prije pada nacizma.

>> Bollywood i Winslet trijumfirali, Rourke se zahvalio psima

Vezani članci Fotografija Hitlera i djevojčice (Foto: Profimedia) Hitler u zagrljaju sa židovskom djevojčicom: Fotografija koja otkriva skrivenu stranu monstrumova života Ilustracija predsjednika Filipina Rodriga Dutertea (Foto: AFP) Duterte nazvao Hitlera ludim tijekom posjeta Yad Vashemu

Uloga Hiltera dodijeljena je bolivudskom veteranu Anupamu Kheru, koji je u jednome TV-filmu utjelovio Mahamtnu Gandhija, a Evu Braun glumit će bivša indijska miss, glumica Neha Dhupia. Jedan od producenata Anil Sharma kazao je kako je riječ o 'analitičkome opisu ideologije koju je slijedio Hilter'. (Hina)