Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Toni Cetinski više nije moj prijatelj - tvrdi Ante Gotovac, dok Tonijeva supruga Ivana Nobilo uzvraća: 'Sve su to bolesnici'!


Toni Cetinski bio je zaljubljen u moju Simonu, a tada je i mene upoznao s njom', izjava je kojom je Ante Gotovac ponovno uzburkao javnost. I dok bračni par Cetiski - Nobilo odbija uopće komentirati, kako kažu gluposti, Ante s optužbama nastavlja dalje. Što je još, osim ljubomornog Tonija, razljutilo Gotovca, doznao je Jurica Radović.

>> VIDEO: Započeli dugo očekivani 'Gotovčevi'!

Vezani članci Slika nije dostupna Muž nove cure Ante Gotovca prevarom do Simone! Slika nije dostupna EKSLUZIVNO: Ante Gotovac knjigom 'Vrag' uzvraća udarac Simoni!

'Ja smatram da je istina da mu treba psihijatrijska pomoć iz razloga što kada je on bio u krizi, ja sam dao 28.000 eura vrijedan automobil na korištenje.', uzvratio je Ante Gotovac na optužbe Tonija Cetinskog kako mu je potrebna pomoć.

Toni tvrdi da dotični automobil nikada nije koristi, a Ante uzvraća da postoje dokazi za suprotno, a da je do zahlađenje odnosa između klana Gotovac i klana Cetinski – Nobilo došlp kada je Simona napomenula poznatom pjevaču kako bi mogao vratiti automobil sada pošto je nabavio drugi.

No Ante isto tako tvrdi da je do zahlađenja s Tonijem došlo najviše zbog toga što mu je on 'oteo' Simonu. Više u prilogu IN magazina!