Upoznajte celebrity kandidate koji će se ove godine boriti za 500.000 kuna u najboljem reality showu u Hrvatskoj - Farmi!


>> Predstavljena ovogodišnja Farma!

ANTE GOTOVAC

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Ante se vidi kao vođa na Farmi, iako nije imao previše doticaja sa seoskim načinom života. Ovaj 'farmer' se najviše boji prljavštine i štakora, a najviše se grozi zmija. Većinu vremena Ante je provodio u Zagrebu, a na selo je znao otići u posjetu kod dide i babe u Dalmatinsku zagoru. Ante kaže da sve zna napraviti svojim golim rukama, te smatra da će se stoga i na Farmi dobro snaći. Slugu i sluškinju birao bi po instinktu, a nemar bi kažnjavao radnim obvezama. Nagradu namjerava potrošiti na aute, a tip idealne žene za njega je naravno Simona.

 

DINO BUBIČIĆ

Dino dolazi iz Rijeke gdje je proveo sretno djetinjstvo i gdje su mu roditelji pružili sve što je ikada mogao poželjeti. Majka mu je odrasla na selu tako da je Dino imao doticaj sa životom na selu. Ne voli kukce i boji se krava, no uvjeren je da će se tih strahova riješiti na Farmi. Trenutno nije u vezi, a na farmi će mu najviše nedostajati prijatelji, obitelj i tuš. Gurman je, ali je jako izbirljiv te ne voli masno. Kakvi god bili higijenski uvjeti nada se da se neće previše osjetiti.

 

STJEPAN BARIŠIĆ – GEGO

Ovaj poznati Hvaranin često posjećuje selo. Razlog iz kojeg se odlučio na sudjelovanje u reality showu leži u tome što mu majka već četrdeset godina priča kako joj je bilo nekada živjeti na selu. Gego je odlučio to osjetiti na svojoj koži. Smatra da mu boravak na Farmi može otežati jedino njegova narav. Najdraža životinja mu je kunić. Ukoliko pobjedi, Gego najavljuje fešticu sa svojim Hvaranima.

 

IVANA PARIS

Iako Ivana sada živi u Zagrebu, sa svojih osam godina zajedno je s obitelji preselila na selo nedaleko od Pazina, u Stanciju Pataj. Ivana je uvjerena kako će na Farmi naučiti sve o starim običajima na selu te o tradiciji i kulturi življenja u manjoj zajednici. Kao glavni motiv sudjelovanja u showu ističe želju za avanturom. Na Farmi će joj nedostajati obitelj, topla kupka u kadi, računalo, kave s prijateljicama i Facebook. Obožava kuhati i voli pse, a odbojnost osjeća prema pernatim životinjama. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Ivana snaći s kokicama i puricama.

 

MARIJA ŠTRAJH

Marija je odrasla u Rijeci, ali je imala doticaj sa selom zbog bake koja je živjela tamo. No, Marija na selu nije radila već je samo gledajući promatrala kako pijetao skače na kokoš, kako prasci vrište kada su gladni te kako se mačka koti u štali s kravama. Marija bi voljela naučiti voziti traktor. Smatra da će joj na Farmi najviše nedostajati Facebook i centralno grijanje iako obožava prirodu i sve u njoj. Zna skoro sve kuhati, ali kako je laktovegeterijanka onda je zanimaju samo juhe i povrće, a ostalo nema želju pripremati. Ako osvoji glavnu nagradu i u njenim se rukama nađu svi dukati, stavit će ih kao polog za Kuću sreće, kako bi ljudi mogli dolaziti kod najvelebnijih majstora duhovne i prirodne medicine.

 

MARINA PERAZIĆ

Marina je odrastala u Rijeci te nije imala nikakvog dodira sa selom. Najviše se boji kako će održavati higijenu, a najmanje se boji rada. Nagrada joj je na prvom mjestu te ističe kako ne žudi za medijskom eksponiranošću i skandalima. Na Farmi bi htjela doživjeti i neko novo iskustvo i naučiti puno toga. Marina također želi da je javnost doživi onakvu kakva jest. Cilj joj je ostati na Farmi više od mjesec dana inače će loše misliti o sebi.

 

MARIO MLINARIĆ

Bjelovarac Mario je često odlazio na selo. Kao mali je znao loviti s bratićem prasce i voditi ih potom na sajam, a ima iskustva i u košenju trave. Smatra da će se na Farmi dobro zabaviti, ali i usrećiti svoje nećake koji bi najradije s njime tamo. Od Farme očekuje seks, rad i rock'n'roll. Mario mrzi biti gladan, a omiljena domaća životinja mu je bik. Smatra da će se dobro snaći na Farmi, a u tome će mu zasigurno pomoći i njegovo znanje štihanja.

 

PETRA MAROJA

Petra je odrasla u Zadru u četveročlanoj obitelji. Nada se da će joj bijeg iz gradske vreve donijeti malo mira i uživanja u mirnom seoskom životu. Pošto nije odrasla na selu nije baš upoznata s takvim životom, ali o nekim običajima je, kaže, čitala i gledala na televiziji. Petra se boji histeričnog pijetla. Smatra da će na Farmi život bez moderne tehnologije biti sigurno težak, a tako i put do glavne nagrade.

 

PJER ŽARDIN

Pjer je jako često posjećivao selo. Smatra da je na selu specifičan društveni život, koji je puno drugačiji od onog u Zagrebu u kojemu živi. Uvjeren je da selo ne pruža toliko uzbuđenja, iako je siguran da će boravak na Farmi biti zabavan. Jedina mana za koju smatra da će mu odmoći u komunikaciji s ostalim farmerima je hrkanje. Na Farmi će mu najviše nedostajati računalo, ali Pjer je spreman za avanturu.

 

RENATO ĐOŠIĆ RENNMAN

Zagrepčanina Renmana u zadnje vrijeme nije bilo moguće susresti negdje na selu. Smatra da će mu sudjelovanje u Farmi biti svojevremeni lift koji će ga podignuti  nakon skoro deset godina medijske stagnacije. U Farmi, prema njegovom mišljenju, nema mjesta za mane, a najviše će mu nedostajati voljena osoba i tuš. Ukoliko osvoji glavnu nagradu, planira postaviti plinsko grijanje u kući i ostvariti još par drugih zamisli.

 

SEID MEMIĆ-VAJTA

Seid živi u Hamburgu, a odrastao je u Travniku. Djetinjstvo je proveo u prilično velikoj obitelji. Selo je posjećivao vrlo rijetko, s obzirom da već duže vrijeme živi na 'dubokom asfaltu'. Na Farmi će mu najviše nedostajati vožnja biciklom oko jezera Alster, a od tradicionalnih jela Seid zna pripremiti kalju od kupusa. Vajta ne vjeruje u lako zarađeni novac, a na Farmi to naravno nikako neće biti lako.

 

SIMONA GOTOVAC

Antina supruga živi u Zagrebu, a odrastala je u Brežicama. Tijekom djetinjstva svaki drugi vikend je bila kod bake u Vrbovcu gdje se susrela s radom na gospodarstvu. Simona kaže kako joj na selu ništa nije bilo teško, jer ju je svemu baka naučila. Simona se boji zmija, paukova i divljih svinja, a najviše činjenice da na Farmi neće biti tople vode. Simonu veseli što će moći hraniti kokice, krave, svinje i guske te ostalim farmerima pripremati odličan gulaš. Omiljena životinja joj je picek, a idealan muškarac njen Ante s kojim će vjerujemo ipak najradije dijeliti sve dobro i zlo na Farmi.

 

SONJA KOVAČ

Sonja je odrasla u Bjelovaru i svega je desetak puta bila na selu. Odlučila je otići na Farmu da samoj sebi dokaže da može neke stvari. Izazov joj je prvenstveno izdržati takve uvjete i nositi se s teškim načinom života, koji totalno odstupa od uobičajenog. Sonja ima želju naučiti saditi i brinuti se o vrtu. Najviše će joj nedostajati tuš i normalan WC. Ne boji se niti jedne životinje, ali ima odbojnost prema svim kukcima. S obzirom na to da je Sonja buduća socijalna radnica, ukoliko osvoji glavnu nagradu, jedan dio će zasigurno dati u humanitarne svrhe.

 

TANJA JOVANOVIĆ

Tanja dolazi iz Dubrovnika, a s obzirom da ima baku u Hercegovini, s vremena na vrijeme ode na selo k njoj. Tanja ima veliki strah od mraka, ali i krava, ali to će probati prebroditi na Farmi. Nada se da će ondje naučiti musti krave, a smatra da će biti najbolja u kopanju i održavanju vrta. Tanji će najviše nedostajati obitelj, a ukoliko osvoji nagradu platila bi mamino liječenje, te dovršila kuću.