Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Janko Popović Volarić gostovao je u F2F chatu Dnevnik.hr-a i otkrio zanimljive detalje iz života!


Glumac Janko Popović Volarić gostovao je u F2F chatu kada su mu znatiželjni čitatelji portala postavili brojna pitanja o poslovnom i privatnom životu. Nakon što se razvezao u odgovorima na pitanja o poslovnom životu, suzdržan po pitanju intime ipak je otkrio nekoliko detalja. Primjerice, lud je za košarkom i klubom Cibona, obožava svojeg psa Plavku, prije glume bavio se grafičkim dizajnom i fotografijom, a nakon histerije oko uređenja zajedničkog stana sa suprugom i glumicom Jelenom Veljačom napokon je shvatio da 'treba stati na loptu'.

Vezani članci Slika nije dostupna Snimanje seksa s Jankom Popovićem Volarićem Juditi Franković je bilo smiješno Slika nije dostupna Ava Karabatić: Grudi su mi na Farmi bile najbolje prijateljice

>> Janko Popović Volarić bez supruge bi bio izgubljen čovjek

Budući da je Jelena poznata i po svojem modnom stilu, jedan od čitatelja Dnevnik.hr-a ga je upitao oblači li se sam ili mu ipak u tome pomaže Jelena. 'Pa, oblači me Jelena, jer to ne znam sam. Njezin zadatak je i da me popljuje koji put, ali ne čini to baš često. A što se zajedničkog stana tiče, to traje i traje i traje. Krenuli smo dosta brzo, a onda smo shvatili da se ne bavimo našim životima već stolovima, pa smo malo usporili. Daleko smo dogurali, sada izgleda već jako lijepo', rekao je Janko.

'Zbog Dalibora Matanića više nikada neću stati na skije!'

Povrh brojnih upita o glumi, počecima glume, kazališnim predstavama i omiljenim filmskim režiserima, Janko je istaknuo film 'Majka asfalta' redatelja Dalibora Matanića u kojemu je dosad ostvario najtežu ulogu.

'Nije bilo kastinga, bila je kava. O filmu smo počeli razgovarati godinu dana prije nego je pala prva klapa. A s Dadom (redatelj) je stvarno bilo krasno raditi. Svi redatelji rade s glumcima, ali ovo snimanje je bilo specijalno, je smo imali pet, šest verzija scenarija, tako da smo zapravo dosta i imrovizirali', rekao je Janko, a na pitanje koji trenutak sa seta najbolje pamti, rekao je: 'Skijao sam na Crvenom spustu na Sljemenu i bilo je jako bolno, jer inače nikada nisam skijao, tako da više nikada ni neću skijati. Naime, u sceni sam morao padati, pa me Dado postavio na skije i samo pustio. Da, pao sam jedno 20 puta...'

U priloženim videima otkrijte što Janko misli o ulogama koje mu nude, o stranoj kinematografiji, koji mu je najdraži redatelj, čime se bavi u slobodno vrijeme, strahuje li pred proročanstvima babe Vange, pije li radije vino ili pivu, s kime se sa seta druži i privatno, što misli o Maji Morales te koji je njegov najveći porok.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju