Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jelena nije lijepa, Špiri izvodim striptiz, tata mi nije gay, htjela sam biti časna sestra... Da, Ava nam je bila na chatu.


Ava Karabatić opet je ispala s Farme, pa se još jednom ukazala na našem Farma F2F videochatu. Spektakl, naravno, nije izostao, a to su znali i deseci chateri koji su u 13 sati nahrupili na chat. 'Na svom drugom boravku na Farmi vidjela sam puno kalkulacija i ogovaranja, svega onoga što ne volim. No, ojačala sam sebe i shvatila da se bez svega može, osim bez ljubavi', rekla ja na početku chata iznenađujuće staložena Ava.

Vezani članci Slika nije dostupna Iskra Jirsak: Ja sam fleksi-seksualna osoba Slika nije dostupna Otkrijte tko je nova 'trash' zvijezda Lijepe naše!

Njezina ljubav prema Špiri je, kaže, postala jača jer je prošla veliki test, a insinuacije da je 'pala' na Antonija komentirala je riječima: 'Na njega sam gledala kao na stablo. Nakon Špire svi muškarci su mi kao stabla'. Ava i Špiro, saznali smo, maštaju o vjenčanju u Las Vegasu.

'Jedine prijateljice na Farmi su mi bile moje grudi, bolje da sam pričala s njima, nego s nekim zločestim ljudima', rekla je Ava Karabatić, čije tijelo krasi naslovnicu najnovijeg Playboya.

>> VIDEO Ava Karabatić: Svi moji madeži su mali i slatki!

Jedine prijateljice na Farmi su mi bile moje grudi, bolje da sam pričala s njima, nego s nekim zločestim ljudima

Ava se nije dala smesti ni kad su provokativnija pitanja došla na red. Tako smo saznali da joj tata definitivno nije gay, na Farmi joj ej nedostajao seks (ali i upaljač, kava i tuš), Jelena ima 'nekih problema' i nije joj nimalo lijepa, smatra se običnom studenticom, htjela je biti časna sestra, a Špiro joj je jedini fetiš.

'Htjela bih se okušati u glumi, a omiljeni redatelj mi je Hitchcock', otkrila je naša gošća, ističući da su joj uzori glumice poput Sharon Stone, Kim Basinger, ali i Dolores Lambaša te Ena Begović i Zrinka Cvitešić. Detalje još jednog neponovljivog videochata s Avom Karabatić pogledajte u priloženim videomaterijalima...

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju