Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Atraktivna glumica dotakla se nekih vrućih tema, među kojima i kako se ljubi Janko Volarić Popović.


Jedno od prvih pitanja na koje je odgovorila Iskra Jirsak, britka gošća F2F chata, studentica pete godine Akademije dramskih umjetnosti, publici poznatija kao konjušarica Marta iz 'Najboljih godina' bilo je ono vezano uz njen dolazak na drugu sezonu popularne serije. Mirno je obrazložila da je za to zaslužna činjenica što se obnažila u filmskoj vježbi kolege s Akademije: 'Mene je Dario Lonjak zvao za svoj film 'Igra tucanja', ja sam rekla ok, di ću se baš sad skidat..., ali je on iznio ideju o zombijima koja mi se činila dosta otkačenom, i ok, i ja sam se riješila treme da sam gola...' Srećom, kreativni producent 'Najboljih godina' Milivoj Puhlovski je vidio spomenuti film i pozvao je u 'Najbolje Godine', što je ona, čim su joj to obaveze dozvolile, prihvatila.

Vezani članci Slika nije dostupna Žana se na chatu suočila s ocem svog sina: Vidimo se na sudu! Slika nije dostupna 'Pitao bih Chucka Norrisa gdje je kupio tako uske gaće!'

Što se tiče vrućih tema, Iskra se dotakla i fame oko toga da je 'uhvatila' bivšeg dečka kako se ljubi s muškarcem, s obrazloženjem da je čitava stvar malo napuhana jer je riječ o događaju iz prvog razreda srednje škole. S mladićem je uskoro prekinula, ali su ostali dobri prijatelji, a on je kasnije počeo izlaziti i s dečkima. 'To je neka stvar koja je za mene bila pa prošla', zaključila je. Na pitanje u kakvom je odnosu s Katarinom Radivojević, Iskra je odgovorila da je mrzi, zatim se požurila objasniti da je riječ o šali, te da je s komunikativnom, otvorenom i humorističnom glumicom, koja je znala 'prodavati neke fore na setu Najboljih godina', super. Pitanje kako se ljubi Ranko Hajduk, odnosno Janko Popović Volarić, Iskra je dočekala sa smijehom, a zatim je kazala: 'Pa ovisi, kako kad. Imaš dvije vrste poljubaca, filmski i rođendansko- francusko- normalni. Bilo je momenata kad bi se zaigrali, pa bi bio baš neki pravi poljubac, i... dobro se ljubi, to je to.' Na pitanje voli li ulogu Marte, kazala je 'Da, mislim da smo relativno slične. Nisam toliko sposobna kao Marta, ali, ona je dosta djetinjasta, i stalno se nešto ljuti, ali, eto da, ok je Marta.'

Iskra je, između ostalog demistificirala napise po medijima o tome kako se pet sati ljubila s djevojkom, obrazloživši da je posrijedi 'teška' scena na snimanju kratkog filma Sare Hribar, u kojem su sporni poljupci s Miom Biondić tek njen sporadični dio. Spomenula je i to da je radi imena doživjela neobične ulete, od 'Zapali mi šibicu' preko 'Rade Končara' do 'Gorenja.' Izjavila je da vjeruje da može imati prosječnog dečka, unatoč seksi scena iz profesionalnog života, dodavši da je uvijek bila s dečkima kojima nije smetalo kad bi je, primjerice, gledali u kazalištu kada se ljubila na pozornici.

Sklona je, priznala je, i ljubomori i opraštanju: 'Zaista ne volim kad me se guši i kad se od mene nešto očekuje, ali kad shvatim da radim iste stvari koje mene smetaju mislim, joj glupačo jedna. Najvažnija mi je moja sloboda jer sam blizanac po horoskopu.' Izjavila je da je temperamentna, da voli kad joj se ugađa kao i to da voli ugađati, te da je fleksi-seksualna, i da ima negativan stav o udaji. Na pitanje postoje li scene koje nikad ne bi htjela snimati, Iskra je odgovorila: 'Većinu, za koju sam prije par godina tvrdila da ne bih, već sam snimila. U tu je kategoriju uvrstila film s Kristijanom Ilićem koji je snimala krajem kolovoza, u kojem ima, kako je istaknula, neugodnih elemenata o kojima nije željela govoriti. Kao i većina iz glumačke branše, izjavila je da ne bi snimala scene koje nisu opravdane.

Film 'Matrix' gledala je 31 put, priznala je da je u srednjoj školi bila na 'Iskrici', ali nije željela otkriti pod kojim imenom, jer je neprimjereno, kako je kazala, zatim da se smatra dobrom glumicom, te da žali što radi poslovnih obaveza ne može više vremena provoditi sa svojom obitelji, kao i to da bi voljela glumiti ubojicu. Strah od obožavatelja navela je kao jedan od razloga radi kojeg je od nedavno zaključala svoj Facebook profil.

Najneugodnije iskustvo sa snimanja, Iskra je opisala riječima: 'Dok sam ležala gola zatejpana preko usta i ruke su me bile svezane, i boljelo me privatno, a iznad mene je sjedio moj kolega koji me rezao nožem.' Ne propustite pogledati čitav F2F chat s Iskrom Jirsak, u kojem je papir pobijedio tehnologiju, kako se u šali izrazio Zoran Stajčić, domaćin chata aludirajući na kvar računala, kojem su doskočili ispisom pitanja chatera, a ne kao što je to običaj čitanja istih s ekrana.

>> 'Oblači me Jelena, jer se ja ne znam obući sam'

>> 'Scene seksa uvijek su mi bile neugodne'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju